To je to što me zanima!

Redao je hitove u Jugoslaviji: Poznati pjevač bori se za život

Glazbenik Miki Jevremović, koji je bio popularan u SFRJ, je krajem prosinca imao moždani udar od kojeg se oporavlja u bolnici. Njegovo stanje i dalje je kritično, a liječnici se bore za njegov život
Vidi originalni članak

Miodrag Miki Jevremović (75) koji je bio veoma popularan šezdesetih i sedamdesetih, a čak je nastupao na Splitskom festivalu, Zagrebfestu i u Opatiji, krajem prosinca imao je moždani udar od kojeg se oporavlja u bolnici. Njegovo stanje je i dalje kritično te se liječnici bore za život.

Njegova kći Jelena (35), koja je također glazbenica, teško se nosi s cijelom situacijom. O djedovom zdrastvenom stanju nije obavjestila svoje sinove, koji su jako vezani za njega.

- Još uvijek nisam sposobna za davanje intervjua i otvoreni razgovor. Nemam snage za to. Pokušavam što duže prolongirati da djeca saznaju što se dogodilo. Bol je strašna, a sve se dogodilo za vrijeme praznika kada bismo trebali slaviti, a ne ovako patiti - rekla je Jelena za Puls Online.

Jevremovićevo stanje i dalje je nepromijenjeno, a o njemu se brine tim stručnjaka. Jelena trenutno ne ide u bolnicu jer ima virozu pa ne želi zaraziti tatu.

- Tatin život je u Božjim rukama. O njegovom zdravlju obavještava me stric Zoran koji ga trenutno posjećuje - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Rodni ideolog 11.01.2017.

    Ovo zvuči dalmatinskije nego bepo...

  • V 11.01.2017.

    Čovek, drug i starešina

  • SAINT 11.01.2017.

    ovaj je prijavio Vicu Vukova policiji i tada je Vukovu zabranjeno pjevanje na području bivše juge , špijun udbe , smečar itd itd...................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare