To je to što me zanima!

Reevesa paparazzi 'ulovili' na setu: Šeta u ogrtaču i šlapama

U novom nastavku 'The Matrixa', osim Reevesa, glumit će i Priyanka Chopra, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II i Neil Patrick Harris. I Keanova djevojka je snimljena u blizini filmskog seta
Vidi originalni članak

Glumac Keanu Reeves (55) trenutačno snima četvrti nastavak filma 'The Matrix', a paparazzi su ga nedavno ulovili dok šeta do odjela za šminkanje na setu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na sebi je imao bijeli kućni ogrtač i crne kućne papuče, a 'zakamuflirao' se crnim kaputom s kapuljačom. U ruci je nosio veliku torbu. Keanova djevojka Alexandra Grant je također snimljena u blizini tog filmskog seta. 

U novom nastavku 'The Matrixa', osim Reevesa, glumit će i Priyanka Chopra, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II i Neil Patrick Harris.

Keanu je bio na dodjeli Oscara prije tjedan dana, a umjesto s djevojkom, crvenim tepihom je prošetao s majkom Patricijom Taylor (76). Strani mediji su se tad raspisali kako su majku zamijenili njegovoj djevojkom zbog slične frizure. 

Odmah su i počeli nagađati kako je njegov ljubavni život u krizi. Naime, Keanu je prošle godine prvi put u karijeri pokazao djevojku, poslovnu suradnicu Alexandru Grant (46). Tad su veselo pozirali fotoreporterima držeći se za ruke.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • komentator__Luka 17.02.2020.

    izbjegavao je paparazze kao metke

  • najindustrijalizovanija 17.02.2020.

    Matrix prvi dio je najbolji sf film ikad snimljen. Ne dirajte svetinju jer su nastavci sve pokvarili.

  • rihnetta 17.02.2020.

    Neki dan u kaufland kažem. Keno idi u moj al si se subtrahiro veli mi je al u svakom pogledu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare