To je to što me zanima!

Reklamirala napitak, a sve oči bile uprte u njen čudni kostim

Neobičan kostim naglasio je vitku liniju Jessie J koja je u bar u istočnom Londonu stigla kako bi promovirala vitaminski napitak koji je službeno piće Olimpijskih igara
Vidi originalni članak

Jessie J (24) u neobičnom je izdanju stigla na predstavljanje vitaminskog napitka kompanije GlacEau koji će ove godine biti službeno piće Olimpijskih igara. Kostim boje kože naglasio je vitku liniju pjevačice i članice žirija showa 'The Voice' koja je u lounge bar u istočnom Londonu stigla kako bi obavila svoju promotivnu dužnost. Osim kostima, čiji su plavi dodatci podsjećali na uzorak zmijske kože, pažnju je plijenila i zbog crno-plave vlasulje i kožnatih cipela ukrašenih zakovicama.

Nakon što je promovirala piće pjevačica je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj pozira s vitaminskim napitkom. Pohvalila je napitak od breskve, vanilije i maline i napisala da je veoma zauzeta obavljanjem promotivnih dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Extraordinary Girl 31.03.2012.

    Baš joj odgovara ona njezina: I'm feeling sexy and free :D

  • Emenem 31.03.2012.

    Kod nas na Balkanu covjek ne moze imati ni svoj stil. Zena je svoja, odlicna pjevacica i bravo za nju, dobar potez i za napitak i za nju( marketinski misleci)

  • otorinolaringolog / ginekolog 31.03.2012.

    neću to pit, ak se moram tak obuć

Komentiraj...
Vidi sve komentare