To je to što me zanima!

Rekord: Adele je najbogatija pjevačica u Britaniji u povijesti

Zahvaljujući hit albumima, pjevačica Adele zasjela na prvo mjesto najbogatijih glazbenika u Velikog Britaniji. U cijelom svijetu, najbogatiji je Sir Paul MacCartney
Vidi originalni članak

Njezino bogatstvo iznosi 807,5 milijuna kuna. Samo ove godine zaradila je 332,5 milijuna kuna. S prošlogodišnjeg 43. mjesta, Adele (27) došla je na prvo mjesto najbogatijih pjevačica u Velikoj Britaniji, a nijedna dosad nije zaradila kao ona.

Na popisu svih glazbenika Adele je na 30. mjestu. Najbogatiji je sir Paul MacCartney, koji ima 7,2 milijarde kuna, a najbogatiji bend su Rolling Stonesi sa šest milijardi kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • slavonac1705 23.04.2016.

    Po meni ima stvarno vrhunski glas i ne dolazi na naslovnice časopisa sa golim fotkama ali opet je previše. Zašto se malo ne zapitamo što je toliko posebno kod nogometaša da toliko zarađuju, 90 % ih nije pismeno a zarađuju enormne milione eura odbijaju od sponzora aute lovu za reklame. Talent trčanja za loptom koji još malo usavršiš na treningu.

  • 22.04.2016.

    Meni je bas antipaticna a posebno zbog stalnog guranja u medijima da je vrhunska...a nije!

  • barbara_22 22.04.2016.

    Koje smo mi jadno drustvo. Jedan asisent na fakultetu s doktoratom ima 6100kn s prijevozom! Meni se sve ovo gadi. Totalno poremećene vrijednosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare