To je to što me zanima!

Rekord: S. Boyle prodala 14 milijuna albuma u 14 mjeseci

I DREAMED A DREAM Pjevačica je nakon tri rekorda koja su ušla u Guinnessovu knjigu rekorda oborila još jedan. Tijekom 14 mjeseci prodala je 14 milijuna albuma...
Vidi originalni članak

Susan Boyle (49) u Londonu je uručena posebna ploča jer je tijekom 14 mjeseci prodala 14 milijuna albuma diljem svijeta. Obaranje tog rekorda pjevačica je proslavila s ekipom s kojom je surađivala na albumima 'I Dreamed a Dream' i 'The Gift'. 

Susan je postala i najprodavanija izvođačica iz Sony Music kataloga na međunarodnoj razini tijekom dvije godine.

- Ne mogu riječima opisati koliko sam sretna. Jedva čekam da se ponovno vratim u studio i veselim se drugim uzbudljivim projektima u 2011. godini - izjavila je uzbuđena pjevačica. 

Ušla je i u Guinnessovu knjigu rekorda

Škotska pjevačica zapisana je u Guinnessovoj knjizi rekorda zbog tri postignuća koja se smatraju svjetskim rekordima. Njezin album 'I Dreamed a Dream' bio je najbrže prodavani album u prvom tjednu nakon što je objavljen. Album je postigao rekord i kao najprodavaniji album ženskog izvođača u Velikoj Britaniji. S 49 godina Susan Boyle je i najstarija izvođačica koja je prvim albumom zauzela vrhove top ljestica u Velikoj Britaniji i SAD-u. Škotska pjevačica tako je 'srušila' rekord iz 1998. godine koji je držala Jane McDonald (35).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ivan2707OS 24.01.2011.

    Da Da !! Između časti i novca, drugo je prvo !!!

  • SunTzu 24.01.2011.

    savrsen primjer sto je danas glazbena industrija, guraju i psihicki bolesne osobe samo da uniste sve koji rade glazbu i imaju neku poruku, SVE ce ucinit samo da zaglupe narod maksimalno

  • choky 24.01.2011.

    Šta je,je glas ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare