To je to što me zanima!

Renata Sabljak pretvorila se u Princea: Sve će mi biti izazov

Jednog od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika, Princea, s hit pjesmom 'Kiss' utjelovit će sjajna Renata Sabljak, a kao gost u žiriju bit će pjevač Giuliano
Vidi originalni članak

Kao počasnog člana žirija ove nedjelje u popularnom showu Nove TV gledat ćemo Giuliana čije transformacije iz prve sezone, u Amy Winehouse, Freddieja Mercuryja, Nedu Ukraden, Tarkana, Loua Begu još pamtimo. Sada će Giuliano uživati u sjajnim transformacijama natjecatelja druge sezone, ali im i udijeliti neki praktičan savjet iz prve ruke. 

- Ja sam tu veteran. Prošao sam sve i svašta osim ovoga da budem žiri. Bit ću brutalan. Neću štedjeti nikoga, sve ću im u facu reći - našalio se Giuliano i dodao: 

- Šalu na stranu, ja znam kako je njima tako da ću biti blagonaklon. 

Jednog od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika, Princea, s hit pjesmom 'Kiss' utjelovit će sjajna Renata Sabljak koja je izjavila kako ju dramski treneri nisu trebali nešto posebno savjetovati.

- Oni su posebna stvorenja koja samo treba promatrati s lijeve i desne strane i pičiti po svome - kazala je Renata i dodala kako joj je najteže verbalizirati sve što treba raditi. 

- Čarolija tog glasa je u spektru boja koje on ima. Sve će mi biti izazov - rekla je. 

Atmosferu u studiju zapalit će Maja Šuput kao Donna Summer s pjesmom 'Hot Stuff', a nakon brojnih muških uloga, presretna je što je konačno žena. 

- Prvo, ona je top diva, drugo, pjesma mi je ludilo. Ona ima vrlo minimalizirane pokrete. Možda je original malo prespor, ja bi ga još nabrijala - rekla je Maja i dodala: 

- Neće biti nikakvih problema, ali ovo što ona pjeva, ja pjevam po kući. Ovu točku zaista ne smijete propustiti. 

O kakvom se to točno vatrenom nastupu radi, provjerite već ove nedjelje.

Pobjednika prošle epizode, Luku Bulića, sada ćemo gledati kao Duffy u jednoj nježnijoj varijanti. 

Kako kaže, najviše ga brine to što ne zna kako će postati slatka cura, a brine ga i koreografija iz spota. 

- Definitivno jedno od težih iskustava u mom životu. Puno pleše cura što nije u redu od nje spram mene. Baš vidiš da namjerno pleše bezobrazno. Taj spot su radili znajući da ću ga ja u ovom showu izvoditi. Četiri frajera oko mene, jedan me vrti, onda plešemo svi zajedno nešto, ona zgodna, a ja ne znam kako ću biti tako zgodan - kazao je Luka koji će nastupiti s njezinom pjesmom 'Well, Well, Well'. 

- Kad definiramo sve te korake koje imamo, ja bum se ''zadafila'' od sreće - zaključio je.

Baš kao i Luka, i Ivana Marić priupitala je gljivu što joj je skrivila. Nakon sjajne transformacije u Jacquesa Houdeka, Ivana će ovoga puta utjeloviti jednu od legendi hrvatske glazbene estrade, Duška Lokina. 

'Dobro jutro Dalmacijo' zapjevat će Ivana na bini sigurna da će ga odraditi s guštom i veseljem. 

- Duško je stvarno jedan veseo i živahan čovjek, pravi je vragolan - izjavila je i otkrila koji elementi će biti od velike važnosti u njezinom nastupu: 

- Moram boju glasa malo transformirati. Mislim da će moja frizura biti ključna - rekla je. 

Ivana Šarića vidjet ćemo transformiranog u Ellu, Sašu Lozara kao  LeAnn Rimes, Dušana Bućana gledat ćemo kao Boney M., a Maju Posavec kao Toni Braxton.

 Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • posebni 28.10.2015.

    Zašto to objavljujete? Puno je veći gušt to sve doznati gledajući emisiju, a ne ovako.

  • Miškica_1 28.10.2015.

    Zivcira me sto je unaprid snimljeno i sto unaprid znamo kako ce izgledati!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare