To je to što me zanima!

Renatin izbor: Uspjeh na poslu i lošiji seks ili česta putovanja?

U jednoj projekciji budućnosti Renata bi puno putovala dok bi s drugim odabranikom imala dobrotvornu zakladu i bila uspješna, ali s manje uspješnim seksualnim životom
Vidi originalni članak

Nakon što je s četvoricom odabranih momaka provela ugodan vikend u raskošnoj vili, Renata Nemeček, druga kandidatkinja dokumentarne sapunice RTL-a 'Samo nebo zna', odabrala je dvojicu koji po njezinu mišljenju imaju šanse biti potencijalni budući dečki, a možda i supruzi.  

Iako joj nije bilo lako odabrati dvojicu, a isto ih toliko poslati kući, Renata je to na kraju učinila, a potom je saznala kako bi joj budućnost izgledala s dvojicom odabranih.

U jednoj projekciji budućnosti puno bi putovala dok bi s drugim odabranikom imala dobrotvornu zakladu i bila uspješna, ali s manje uspješnim seksualnim životom.  Koga će na kraju zgodna vojnikinja odabrati, ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • tttinkyyy 09.02.2017.

    tipičan primjer hrvatske katolkinje...obožava oružje...ide na misu...non stop joj je vjera u ustima, a jedino što ju brine je nejebica i velike gaće ahahaha koji je ovo plićina majko mila :D :D

  • cimerrr 08.02.2017.

    Ove naše Hrvatice uvijek izaberu bogatiju budućnost,je li to slučajnost? Inače momci su svi bili simpatični.

  • 08.02.2017.

    ajme opet ona

Komentiraj...
Vidi sve komentare