To je to što me zanima!

Rendeli ostavlja Patrika i vraća se mužu: Treninzi su naporni

Voditeljica i novinarka Nevena Rendeli posljednjih je tjedana stalno bila s plesnim partnerom, čak su i izlazili skupa. Sad će imati više vremena za supruga Marijana
Vidi originalni članak

Treninzi su bili naporni, nakon posla svaki dan sam vježbala. Noćas sam se napokon naspavala, kaže Nevena Rendeli (32).

Voditeljica je s Patrikom Majcenom (27) u drugom krugu ispala iz “Plesa sa zvijezdama”. Posljednjih tjedana su bili nerazdvojni. Čak je rekla da ima novog životnog partnera te su čak skupa i izlazili. Sad će imati više vremena za supruga Marijana Bračulja (33).

Ronaldu Brausu, kojeg je iz publike bodrila mama, posebno znače pohvale Milke Babović (85), a u showu je našao nove prijateljice.

- Obožavam Ivu Mihalić i Sandu Dubravčić. Sigurno ćemo se nastaviti družiti i nakon showa, no zbog njih nipošto neću zapostaviti svoju najbolju prijateljicu Nadu Abrus - govori Ronald.

Tijekom prošle emisije ukočio mu se vrat. Izmasirala ga je liječnica Sanda Dubravčić (49), koja će uskoro zbog uloge bake u “Šegrtu Hlapiću” na ledu navući klizaljke.

- Nakon 20 minuta u Sandinim rukama bio sam kao nov. Silno želim s njom stati na led, makar i pao - kaže Braus.

Čavajda opet najbolji, Nevena Rendeli i Patrik napustili show

Idi na 24sata

Komentari 43

  • the_doctor 11.11.2013.

    šta ste tako naivni, već je odavno poznato da mediji pišu laži i namjerno stvaraju kontroverze... nema ničega između njih

  • Leonardokipic 11.11.2013.

    Meni je Nevena baš simpatična. Vidi se da je normalna djevojka kojoj u pojedinim trenutcima nedostaje samopouzdanja. Ali to je i tipično za osobe koje se nađu u ulozi u kojoj nikad prije nisu bile.

  • libeluli 11.11.2013.

    Ima li još koji blesaviji naslov....pa ovo je dno od dna

Komentiraj...
Vidi sve komentare