To je to što me zanima!

Rene Bitorajac: Mislim da sina i kćer odgajam na pravi način

Glumac kaže da djeci dopušta da jednostavno budu djeca, da sami odluče što žele od života. Nije jedan od onih roditelja koji prenosi svoje neostvarene snove na djecu
Vidi originalni članak

Kaže kako mu je očinstvo glavna uloga i jako voli provoditi vrijeme sa svojom djecom, piše Extra. Rene Bitorajac (39) nada se da će njegov sin Gabriel (5) i kći Larisa (2) koje ima sa suprugom Anom biti pristojni, pošteni i vrijedni kad odrastu. Vjeruje da ih odgaja dobro, a glavni alat pritom mu je lijepa riječ koja, kaže, uvijek mora doći prije grube.

Glumac kaže da djeci dopušta da jednostavno budu djeca, da sami odluče što žele od života. Nije jedan od onih roditelja koji prenosi svoje neostvarene snove na djecu. Kaže kako Gabriel i Larisa zasad pokazuju afinitet samo prema igri. Gabriel je krenuo na gimnastiku i plivanje, no brzo je prestao, nije mu više bilo zanimljivo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tajnamoja 30.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare