To je to što me zanima!

Reper Buba Corelli je osuđeni diler: Mladi u Hrvatskoj ga slušaju, radio je i sa Severinom

Njegov najveći suradnik, Jala Brat, sa splitskom pjevačicom snimio je dvije pjesme: 'Otrov' i 'Magija'. Autori stihova i glazbe su Buba Corelli i Jala Brat, a obje pjesme skupile su hrpu pregleda na YouTubeu
Vidi originalni članak

Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu i nikako nisam povezan s nemilim događajem, izjavio je jučer za Avaz bosanskohercegovački reper Buba Corelli (31) nakon pucnjave u sarajevskom naselju Stup. No ipak su ga uhitili u ulici Ljubljanska u Sarajevu, u automobilu, piše Avaz. Policija je pretresla i vozilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uhićenje se dogodilo u 22.55, dvije osobe su uhićene - rekao je za Avaz glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo, Mirza Hadžiabdić

Reper se tereti za kazneno djelo protiv opće sigurnosti, nošenje oružja i nanošenje teških ozljeda. Iz MUP-a KS je potvrđeno da ozlijeđene osobe nisu ranjene iz vatrenog oružja, već se radi o povredama zadobivenim u tučnjavi. Još se traga za jednom osobom koja je prilikom pucnjave bila u Mercedesu, a za tim autom je raspisana potraga. Buba Corelli se, kako prenosi Avaz, trenutačno nalazi u prostorijama za zadržavanje MUP-a KS i čeka da ga izvedu pred tužitelja.

Ovaj reper rođen je 1989. u Sarajevu gdje i danas živi. Odrastao je u naselju Alipašino polje kome je posvetio jednu od svojih prvih pjesama. Srpski mediji pišu kako je reper završio turističko-ugostiteljsku školu iako nikada nije bio dobar učenik, a navodno je u školi upoznao dugogodišnju djevojku Jasminu Đuderiju koju skriva od očiju javnosti. Ipak, Buba Corelli ponekad objavi s njom fotografiju na društvenim mrežama pa ju je tako iznenadio povodom proslave 28. rođendana. 

- Najbolja si žena na svijetu i najbolji dar od Boga. Danas je tvoj dan. Na današnji dan prije 28 godina se rodilo jedno malo, lijepo i dobro stvorenje koje je danas samo nečiji život. Ako imam pravo na jednu želju, onda želim te tu uz sebe zauvijek, da ti glava bude na mom ramenu i da osjetim svaki otkucaj tvog srca. Ti si dokaz da je smisao života opipljiv - napisao je reper. 

RANILI MU ROĐAKA Dvoje ranjenih u Sarajevu, na mjestu zločina bio i reper Buba Corelli: ‘Slučajno sam tu bio’

Buba se navodno već u srednjoj školi počeo družiti s sarajevskom grupom 'loših momaka', a nevolje su se samo nizale. Početkom 2004. osnovao je bend 'Corelli Duo', a tek nekoliko godina nakon započinje suradnju s Jasminom Fazlićem (34), poznatijim kao Jala Brat.

I sam je nekoliko puta izjavio da inspiraciju za pjesme pronalazi u rimama američkih repera Tupac ShakuraEminema (48) i Snoopa Dogga (49). Od 2004. pa do 2009. reper je napravio pauzu, a vrata u svijet glazbe otvaraju mu se kada s Jala Bratom izbacuje pjesmu 'Kalashnikov'. Od tada ovaj duo samo reda hitove pa tako pjesma 'Ona'e' ima vrtoglavih 107 milijuna pregleda na YouTubeu.

Reperi redovito surađuju s najvećim regionalnim zvijezdama, uključujući Senidah (35), Mayu Berović (33), ali i Severinu Kojić (48). Jala Brat je sa splitskom pjevačicom snimio dvije pjesme: 'Otrov' i 'Magija'. 

Autori stihova i glazbe su Buba Corelli i Jala Brat, a obje pjesme skupile su hrpu pregleda na YouTubeu. Dvojac je oduševio Zagrepčane 2019. na Rujanfestu, kada je publika vrištala od uzbuđenja.

Inače, Corelli je i ranije imao problema sa zakonom. Reper je 2019. osuđen na godinu dana zatvora zbog trgovine narkoticima. Njega i Almira Bozaliju sud je teretio da su od prosinca 2014. do lipnja 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali hašiš, amfetamin i kanabis na području Kantona Sarajevo.

Drogu su čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakiravali u manje paketiće za uličnu prodaju. Corelli je zbog toga ranije bio u pritvoru, od lipnja 2015. do veljače 2016., a s obzirom na to da mu se u izrečenu kaznu zatvora uračunalo i vrijeme provedeno u pritvoru, glazbenik je 2019. izbjegao zatvor te samo platio novčanu kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Ghost7 16.02.2021.

    Mislim da vrijeđate Eminema i Snoop Doga kad ove nazivate reperima i stavljate u istu recenicu s njima.

  • GH057R103R 16.02.2021.

    pregledi na youtube nisu mjerilo popularnosti, na deep webu se lako moze kupiti preglede (tipa pola milijuna, milijun itd)

  • antunsb 16.02.2021.

    slušaju ga samo bosanske seljačine

Komentiraj...
Vidi sve komentare