To je to što me zanima!

Reper Nelly uhićen usred noći: Silovao je ženu u svom busu?

Reper Nelly trenutno se nalazi na turneji te nastupa diljem SAD-a. Nepoznata žena prijavila ga je za silovanje u 3 ujutro. Odmah je uhićen te je trenutno u pritvoru
Vidi originalni članak

Nelly (42) je uhićen pod sumnjom da je silovao ženu u busu kojim se vozi po SAD-u tijekom turneje. Neimenovana žena zvala je policiju oko 4 sata ujutro po lokalnom vremenu. Bus se tada nalazio u Washingtonu, gdje je reper trebao nastupati sa svojom grupom. 

Nekad popularni reper uhićen je i trenutno je u pritvoru. 

- Nelly je žrtva lažne optužbe. Tu se radi o pohlepi i osveti. Siguran sam da, kada policija završi istragu, da će Nelly biti oslobođen optužbe - kazao je reperov odvjetnik Scott Rosenblum. 

Reper, koji ima i svoju liniju odjeće, 2015. godine otkazao je nastupe u Velikoj Britaniji jer se bojao terorističkog napada. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Vlad 08.10.2017.

    To magično "ne" koje sudovi prihvačaju kao granicu privole i silovanja je smiješno. Jedna mi je rekla no.no.no. kad smo započeli i onda sama skinula gaćice

  • zvrkoreporter 08.10.2017.

    Nije bila silovana, nego hoće izmust lovu. Nije li vam sumnjivo kako je puno bogatih muškaraca optuženo za silovanje? Nebi me čudilo da se sad javi još 20 baba i da i one lažu da su silovane. To su vam ženske manipulacije, ne nasjedajte.

  • Der Kommissarr? 08.10.2017.

    Vjerovat drlji koja je u 3 ujutro u nečijem busu, a u 4 zove muriju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare