To je to što me zanima!

Reper upucao suprugu i sebe dok je Mayweather sve gledao

Earl Hayes saznao je da mu Stephanie Moseley nije vjerna. Preko FaceTimea je kontaktirao prijatelja Floyda i rekao mu da će ubiti nju i sebe. Floyd je sve vidio
Vidi originalni članak

Floyd Mayweather (37) na FaceTimeu je pričao s prijateljem dok je on izvadio pištolj, upucao svoju ženu i zatim ubio sebe, piše TMZ. Reper Earl Hayes u ponedjeljak je kontaktirao Floyda. Bio je bijesan i urlao da je saznao da mu supruga, Stephanie Moseley, nije bila vjerna. 

Reper je boksaču rekao da će ubiti suprugu, da joj ne može oprostiti preljub. Floyd ga je pokušao smiriti, govorio mu da prvo porazgovara sa Stephanie, da sigurno postoji neko razumno objašnjenje, no Earl ga nije poslušao. 

U stan u Los Angelesu u kojem su Stephanie i Earl živjeli upali su specijalci nakon što su susjedi prijavili da čuju ženu kako vrišti te da je netko u stanu ispucao deset metaka. Stephanie je već bila mrtva, a Hayes se upucao dok su specijalci ulazili u stan. 

Boksač ne želi ispričati detalje užasa kojem je svjedočio, priznaje samo da je vidio sve. U šoku je. Stephanie je bila plesačica i glumila je u seriji 'Hit the Floor'.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • kamen sa srca 10.12.2014.

    Par fotki i sve mi jasno.

  • 09.12.2014.

    mozda je slučajno ispuco deset metaka...

  • poglavica dugi nos 09.12.2014.

    jel postoji negdje snimka

Komentiraj...
Vidi sve komentare