To je to što me zanima!

Repera je ubila supruga? Mediji pišu kako ga je raskomadala i njegovo tijelo bacila štakorima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kako pišu britanski mediji, novi forenzički dokazi pokazali su da je Yusko, koji je imao 30 godina bio još uvijek živ kada mu je supruga počela otkidati dijelove tijela. Ona negira da ga je ubila
Vidi originalni članak

Ukrajinskog repera, Alexandra Yuska (30) supruga je, kako pišu britanski mediji, navodno ubila i bacila štakorima. Novi forenzički dokazi pokazali su da je Yusko bio još uvijek živ kada mu je supruga otkinula dijelove tijela u St. Peterburgu u Rusiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kokhal je nedavno priznala da je razrezala suprugovo tijelo prije no što je neke dijelove spremila u frižider, ali tvrdi da je preminuo od predoziranja. Objasnila je da je to učinila kako ga ne bi prepoznali obožavatelji i kako ne bi saznali da je tako nečasno umro.

VRIJEME STVARNO LETI Eminemova kći objavila zaruke, osjećate li se staro zbog ovoga?

Planirala je to jer je htjela da misle da je samo nestao, a negira kako ga je ubila. Iz pritvora je puštena u listopadu, no i dalje ostaje jedini osumnjičenik. Novi forenzički dokazi s druge strane pokazali su da je reper umro zbog nedostatka kisika, te da je umirao nekoliko sati. 

Navodi se da je Kokhal štakore nahranila vršcima njegovih prstiju. Istražitelji nisu uspjeli u frižideru pronaći osam ključnih organa, a u tijelu nije bilo tragova droge. 

EMINEM SLAVI 49. ROĐENDAN Droga ga je skoro ubila, nakon nje je počeo opsesivno vježbati, a iz 'pakla' su ga izvukla djeca

Detektivi su optužili njegovu 17-godišnju udovicu da je između ostalog pila reperovu krv i imala spolni odnos s njegovim tijelom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Coco.Chanel 10.01.2022.

    Nema šale sa Ruskinjama

  • Ranami 10.01.2022.

    Vau! Ovo je vec nesto zesce a i rijetko se cuje da je zena uradila ovako nesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare