To je to što me zanima!

Reperski napad na HDZ-ovce: General Woo nikoga ne štedi

Kritičari njegov novi album nazivaju 'gorka pilula za otriježnjenje'. Prvoborac hip-hopa nikoga ne štedi, na njegovoj meti su Kosor i Šeks, ali i banke, MMF te UN
Vidi originalni članak

Prvoborac domaćeg hip-hopa nakon višegodišnje pauze vratio se s jednim od najboljih albuma otkad je Hrvatske, albumom koji je malim tržištem bolno određena i što se socijalnih tema tiče prilično neartikulirana glazbena scena dugo čekala. Radio ga je godinu i pol i postigao moćni, prljavi zvuk izvornog hip-hopa u kojem nema viškova, svaki beat i sample tu su s razlogom.

Malo bi bilo reći da General Woo, pravim imenom Srđan Ćuk na 'Verbalnom deliktu' proziva institucije, čelne ljude države i vladare društvene scene. On im, doslovce, j... mater. Nabraja njihova zlodjela obraćajući im se imenom i prezimenom, Šeksa naziva mafijom, Kosor glupom. Tužbe ga ne zabrinjavaju.

>>> Cijeli članak pročitajte u novom broju 24sataExpress!

Idi na 24sata

Komentari 156

  • GRIM_LOGIC 10.01.2012.

    ljudi, prije nego počnete trollat ovdje i pričat gluposti, poslušajte album pa onda sudite. album se ne odnosi na "HDZ" samo, ili "SDP", nego na sve smradove, koji su nas obilježili na negativan način ili će tek obilježit. od slobe, dodika, busha, obame, masona, eu, rothschildova, svega i svakog. čovjek je i prije na albumima pričao o tome i upadao u probleme zbog toga al sad mu je očito prekipjelo! pa je cijeli album posvetio buđenje vas, ovaca! dakle z.a.j.e.b.i. loš naslov u 24 sata nego poslušaj album i podržite sami sebe kao prvo jer čovjek je praktički rekao ono što velika večina misli! RESPECT GENERALE !!

  • nisdeZG 10.01.2012.

    SVAKA CAST WOO MAJSTORE!!!

  • idiupickumaterinu 10.01.2012.

    Verbalni delikt je bila hard core grupa prije koih desetak godina..sad neka ga tuze za autorska prava..to bi ga dotuklo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare