To je to što me zanima!

Resice, šljokice, kristali i boje: Nikolina Pišek otvorila je show 'Masked Singer' u disco izdanju

Stilist Petar Trbović odlučio se u četvrtoj live emisiji odati počast disco eri pa su dive zablistale u neobičnim outfitima
Vidi originalni članak

Prekrasna je, komentirali su gledatelji ispred malih ekrana kada su ugledali voditeljicu Nikolinu Pišek (46) koja je otvorila četvrtu emisiju 'Masked Singera'.

PRATITE UŽIVO Jokerica je ispala iz 'Singera', a ispod maske krila se Mirta Miler

- Dobrodošli u 'Masked Singer' ljudi, vaš omiljeni show! - pozdravila je Nikolina Pišek publiku pred malim ekranima, a potom pozdravila panel detektiva - Antoniju Blaće, Nives Celzijus, Sašu Lozara i Borka Perića.

Disco era zavladala je modnom pričom raskošnog studija 'Masked Singera' pa je tako Nikolina Pišek zablistala u dugoj, luksuznoj haljini slavnog Toma Forda. Neočekivani spoj sjajnih ljuskica i crne, spojenih u zavodljivu siluetu, ostavlja bez daha.

Stilist Petar Trbović odlučio se u četvrtoj live emisiji odati počast disco eri pa su karizmatične 'Masked Singer' dive zablistale u šljokicama, resicama, kristalima i svime onime što će dodatno naglasiti svu raskoš i sjaj ovog velikog televizijskog projekta.

U dosadašnjim emisijama uživo otkrili smo predivnu masku Dine pod kojom se sakrila Nika Fleiss, u drugoj nas epizodi nisu uspjeli preveslati nosioci olimpijskih i svjetski zlatnih medalja - braća Sinković koji su istaknuli važnost oralne higijene u maski Paste i Četkice, a ispod prekrasne Flamingice, u trećoj emisiji uživo, skrivala se Sementa Rajhard koja je iznenadila sve u studiju, osim prijateljice Nives Celzijus.

Večeras nastupaju maske iz skupine B - tajanstvena Pantera, simpatičan Tovar, senzacionalna Kraljica, presladak Vrtni patuljak i očaravajući Joker!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 02.04.2023.

    prekrasna

  • iva60 02.04.2023.

    Loša voditeljica, negledljiva

  • ludi marko 02.04.2023.

    a gde su nestale cice

Komentiraj...
Vidi sve komentare