To je to što me zanima!

Reviju Aleksandre Dojčinović nosile su modne blogerice

Dove Fashion.hr prati svjetski trend promicanja stvarne ljepote. Ove sezone kolekciju za Dove napravila je miljenica poznatih Hrvatica Aleksandra Dojčinović
Vidi originalni članak

Neke su u štiklama hodale samouvjereno, a neke su zapinjale. Nakon mršavih manekenki pistom su zavladale prave žene s istaknutim oblinama.

Dove Fashion.hr prati svjetski trend promicanja stvarne ljepote. Ove sezone kolekciju za Dove napravila je miljenica poznatih Hrvatica Aleksandra Dojčinović. Reviju joj je nosilo deset modnih blogerica.

- Aleksandra je baš podignula atmosferu! Moram priznati da su cure puno bolje hodale od profesionalnih manekenki, koje su često pogrbljene vjerojatno zbog vrtoglavo visokih potpetica koje moraju nositi - zaključila je zvijezda “Larina izbora” Jagoda Kumrić.

Dojčinović je dodala da je lakše raditi s manekenkama, no napraviti kolekciju za stvarne žene s oblinama, bio joj je izazov i zadovoljstvo. U modelima Envy Rooma prošetale su njihove omiljene manekenke Vedrana Linardić i Korana Gvozdić.

Seksi pupak: Jagoda Kumrić u zavodljivoj Severovoj haljini

Robert Sever glavni je kostimograf 'Larina izbora'. Glumice Ornela Vištica, Jagoda Kumrić, Sanja Vejnović i Ecija Ojdanić došle su pogledati koje će njegove torbice nositi. Jagoda je odjenula njegovu haljinu koja joj je otkrivala pupak. Zbog dizajnera došla je kreativna producentica serije Jelena Veljača, njegova dugogodišnja prijateljica. Reviju je nosila i Anita Dujić, djevojka Veljačina brata Ivana.     

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 279Irina 19.03.2012.

    Ma žena nije žena ako je nemaš za šta uhvatit ! :D

  • chimpa29 19.03.2012.

    Ova prva je malo debela i sve koje kažu da nije su iste debljine pa se tješe. Ostale su skroz ok :)

  • zašto_baš_ti 19.03.2012.

    e moji ljudi, nikad vam ništa ne paše (mnogima)... uvijek ste čangrizavi, nikad zadovoljni! zato nam i je tak u državi kad stalno tražite razloge za kukanje,ko da bi vas vrag odnio da napišete koji malo ljepši komentar! ajd hvala Bogu da je konačno neko stavio ove žene na reviju, osobe koje znaju čari hrane i ne uskračuju si taj užitak da bi izgledale ne znam kome lijepo (čitaj isušeno, iscrpljeno i gladno) sa 40kg na 180cm...

Komentiraj...
Vidi sve komentare