To je to što me zanima!

Rezultati obdukcije: Otkriven je uzrok smrti Ekrema Jevrića

Nakon iznenadne smrti Ekrema Jevrića prošlog petka, supruga internet zvijezde Igbala Jevrić zatražila je obdukciju, zbog čega je sahrana odgođena za 24 sata
Vidi originalni članak

Kako javljaju srpski mediji, rezultati obdukcije su stigli i ustanovljeno je da je Ekrem Jevrić  preminuo od srčanog udara.

Ekremov rođak Šefkir otkrio je kako je on ranije imao problema sa srcem.

– Upravo sam se čuo s bratom i rekao mi je da je Ekija dotuklo srce. On je ranije imao velikih problema i jednu operaciju, tako da je tromb učinio svoje. Iznenada je umro u automobilu, nitko se nije nadao da će doći do toga. Nakon operacije se polako oporavljao, čak je bio i u realityju. Život je čudo. Svi plaču za njim, toliko ljudi ga je voljelo i o njemu pričaju sve najbolje – rekao je Šefkir.

Jevrić, koji je popularnost stekao hitom 'Kuća poso', preminuo je u New Yorku prošlog petka. Umro je u svom automobilu kada je kretao na posao, a njegovo beživotno tijelo pronašao je sin.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • mzco 11.03.2016.

    šteta, mog'o je bit' odličan ministar za nešto, makar i izmišljno ministarstvo, "kuća-pos'o", nama treba samo pos'o, a za odvojen život ionako plaćamo čak i samcima, pa što bi ministri uopće išli kući.

  • Oblivion 11.03.2016.

    Mnogi bi radije izabrali takvu "iznenadnu" smrt, s 55 god. nego da dočekaju 90, a zadnjih 10-15 god. života više unesu lijekova u sebe nego hrane, a bolnica im postane doslovce drugi dom...

  • mali tomicalomica 11.03.2016.

    Kuća poso ~~ poso kuća hahahaha novi hit 24 časa! Mnogo ste dražesni eeeee ...spokoj duši Ekreme 🌹

Komentiraj...
Vidi sve komentare