To je to što me zanima!

Richard Gere s upalom pluća završio u bolnici u Meksiku

Richard je zbog 'lošeg' kašlja sam otišao u bolnicu. Tamo su mu dijagnosticirali upalu pluća zbog čega je zadržan na promatranju jednu noć
Vidi originalni članak

Holivudski zavodnik Richard Gere (73) oporavlja se u Meksiku nakon što je ovaj vikend hospitaliziran zbog upale pluća, piše TMZ.

Gere je u Meksiku bio na odmoru s obitelji. Njegova žena Alejandra Silva tamo je proslavila 40. rođendan. Supruga glumca u četvrtak, 16. veljače, na društvenim mrežama objavila je fotografiju kako s djecom trči po plaži. 

Prema izvorima stranih medija, Richard je zbog 'lošeg' kašlja sam otišao u bolnicu. Tamo su mu dijagnosticiral upalu pluća te je u bolnici i prenoćio. Nije poznato koji dan se Gere prijavio u bolnicu, no, već idući dan dobio je otpusno pismo i nastavlja se oporavljati uz obitelj. 

- Dobio je antibiotike i osjeća se puno bolje - rekao je izvor za TMZ.

SVJETSKA ZVIJEZDA U HRVATSKOJ Richard Gere se prije 16 godina provodio u Zagrebu: Pogledajte što je radio i kako je izgledao...

Richardova supruga ranije je na društvenim mrežama objavila kako je cijela obitelj bila bolesna tri tjedna, a glumac se, čini se, još nije u potpunosti oporavio. 

Alejandra je u subotu, 18. veljače, na Instagramu podijelila fotografiju s suprugom i djecom, na kojoj se može vidjeti kako Richard nosi zaštitnu masku. 

Glumac se nije oglasio o bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare