To je to što me zanima!

Ricky Martin na plaži se ljubio s bivšim novinarom Ramirezom

Pjevač snima novu sezone serije ‘American Crime Story’ u kojoj igra Talijana Antonija D’ Amica, dugogodišnjeg partnera Giannija Versacea, za kojeg je dizajnirao sportsku liniju odjeće
Vidi originalni članak

Na pješčanoj plaži u Miamiju znatiželjni obožavatelji jedva su prepoznali Rickyja Martina (45), koji se grlio s Edgarom Ramirezom (40).

Pjevač je snimao kadrove treće sezone 'American Crime Story' u kojoj igra Talijana Antonija D’ Amica, dugogodišnjeg partnera Giannija Versacea, za kojeg je dizajnirao sportsku liniju odjeće. Za tu je prigodu Ricky potamnio kosu te nabio sunčane naočale, a setom je šetao u crnim hlačama visokog struka kakve su se 'furale' devedesetih.

Modnog dizajnera upucao je 27-godišnji Andrew Cunanan ispred njegove kuće u Miamiju 1997., a zatim je počinio samoubojstvo. Nakon dizajnerove smrti poznati brend preuzela je Giannijeva sestra Donatella, koju će u seriji o Versaceovu ubojstvu tumačiti Penelope Cruz. Giannija će utjeloviti bivši novinar Edgar Ramirez.

Dok su snimali scenu poljupca, Ramirez i Martin izuli su cipele te ušli u plićak. Tad se pjevač približio partneru, obgrlio ga oko struka i poljubio. Nakon višesatnog snimanja obojica glumaca bili su premoreni pa su tražili da ih sa seta u hotel prevezu golf autićem.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 10.05.2017.

    Biće da je Ramirez ovaj put bio žena..

  • ROGI_1 10.05.2017.

    uuuuuu i ja bi se s martinom ljubio....

  • Skoko53 10.05.2017.

    komentari su super- nasmijali ste me ! hvala ekipo! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare