To je to što me zanima!

Ricky Martin: Svojim curama tajio sam da više volim dečke

SEKSI TATA Portorikanac Ricky pozirao je s dečkom Carlosom i trogodišnjim blizancima Matteom i Valentinom za naslovnicu španjolskog magazina Vanity Fair
Vidi originalni članak

Homoseksualni pjevač Ricky Martin (40) dao bi život za surogat majku svojih trogodišnjih blizanaca Mattea i Valentina.

- Nisam rentao njezinu maternicu nego trbuh. Sve bih dao za nju jer mi je pomogla na svijet donijeti sinove. Ona mi nije samo surogat majka - rekao je pjevač za španjolsko izdanje Vanity Faira.

Dodao je kako je znao da će ona biti majka njegove djece čim je ugledao njezinu sliku. Izgledala mu je poput anđela. S dečkom Carlosom Gonzálezom Abellom je četiri godine u vezi, a tek je prije dvije godine priznao da se 'pali' na dečke. Imao je status seks-simbola pa je na početku karijere bio i sa ženama.


- Spavao sam s njima i osjećao strast prema oba spola, ali ženama nikad nisam priznao da oduvijek volim dečke - rekao je Ricky Martin.

Ricky i Carlos žele postati muž i žena

Portorikanac Ricky s dečkom Carlosom živi u Španjolskoj. Dobio je španjolsko državljanstvo i nada se kako će se ondje uskoro vjenčati. Carlos se ne voli fotografirati pa se rijetko pojavljuje u javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • zmaja- 25.03.2012.

    Prekrasni klinci :)))

  • user_61420 24.03.2012.

    obojica predobro izgledaju, ali su ih njegova djeca potpuno zasjenila. predivni su mu sinovi i vjerujem da je i majka uistinu ljepa ženska, a i drago mi je za čuti da on ipak misli na njihovu majku i da mu ona nije značila ono što je recimo ronaldu značila majka njegovog sina koja je morala potpisati da se odriče djeteta. sve u svemu, jako ljepa obitelj

  • exer55 24.03.2012.

    kroz 5-10 godina pedofiliju ćemo smatrat normalnom i sa ushićenjem uzvikivati:"Bravo mladenci,sretno!" nema kraja ljudskoj gluposti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare