To je to što me zanima!

Ricky Martin vjenčat će se s dugogodišnjim partnerom

Otkako je u ožujku 2010. priznao svoju homoseksualnost, Martin se počeo javno zalagati za legaliziranje istospolnih brakova. Vjenčanje će biti u New Yorku
Vidi originalni članak

Mnoge žene diljem svijeta s negodovanjem su prihvatile da latinopjevač Ricky Martin (40) voli dečke, a s još će većim negodovanjem prihvatiti da će sa svojim zaručnikom Carlosom Gonzalezom 28. siječnja stati pred oltar. Otkako je u ožujku 2010. priznao svoju homoseksualnost, Martin se počeo javno zalagati za legaliziranje istospolnih brakova. Budući da je u njegovu Portoriku to još zabranjeno, pjevač i njegov zaručnik vjenčat će se u New Yorku.

Martin ima trogodišnje blizance Mattea i Valentina, koje mu je rodila surogat-majka, a s Gonzalezom je u vezi četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • DragoPipinic 05.01.2012.

    ja sam veliki njegov fan,i sve sto imate reci njemu govorite meni.prvo,on je najbolji covjek na svijetu.drugo,najbolji umjetnik je na svijetu.trece-gledajte svoja posla,privatni zivot se za neki ku.ac i zove privatni.....on nije odabrao da bude ono sto jest,tako ga je bog stvorio.......i kao cetvrto,ne zeni se,barem ne jos....a i da se zeni,pa sta????on je jedini od svih na svijetu koji zasluzuje najvecu srecu na svijetu jer je toliko pomagao i pomaze djeci......i stvarno,zar nemate drugog posla nego da zabadate nos u tuda posla????

  • mazaluna 04.01.2012.

    Kaj reći jadno,muškarci su danas ili pedofili ili gay.Dajte slike pravih frajera.

  • Ja sam sam 03.01.2012.

    pa nije posteno sa zenskom da ima djecu.sto ga nije pajdi svome uvalio.pa to je bracna prevara

Komentiraj...
Vidi sve komentare