To je to što me zanima!

Rickyju Martinu surogat majka rodila dva dječaka

Latino pjevač Ricky Martin (36) postao je otac i to blizanaca. Djecu mu je rodila surogat majka čiji identitet kao ni ostali detalji nisu poznati
Vidi originalni članak

Portorikanac Ricky Martin (36) nema djevojku niti ženu ali je postao otac, i to dječaka blizanaca. Djecu mu je prije nekoliko tjedana rodila surogat majka čiji identitet nije poznat.
- Ricky počinje novo razdoblje svog života kao otac, a bebe se već nalaze kod njega - rekla je njegova glasnogovornica za US.
Godinama se nagađalo da je Ricky homoseksualac, a pjevač to nikada nije ni potvrdio niti demantirao. Jedne prilike je novinarki Barbari Walters rekao da je to nešto osobno s čime se svatko nosi kako najbolje zna.
Dobitnik Grammyja i Latino Grammyja bio je uvršten i na listu 50 najljepših muškaraca svijeta. Pjevač je davno priznao kako je bio zaljubljen u meksičku voditeljicu Rebecu de Albu s kojom je bio u vezi. Navodno su čak planirali i vjenčanje ali to se nije ostvarilo. Od tada Ricky nikad u javnosti nije bio s djevojkom, a niti s dečkom ako je vjerovati glasinama da je gay. Pjevač je poznati humanitarac pa čak ima i fondaciju koja nosi njegovo ime.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bigblue 23.08.2008.

    ne kuzim sta je u komentaru bilo lose ili suprotno pravilima da je bio izbrisan :-(

  • Wilhelmina Slater 22.08.2008.

    military glup ti je argument

  • military 21.08.2008.

    Ma, šta god da je, Ricky je super tip. A uostalom, zar nije jasno da heteroseksualni muškarac nebi tražio surogat majku, nego bi se fino poženio i pravio djecu. Dakle , ipak je cocklover. Zapravo dvocjevka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare