To je to što me zanima!

Rihanna će s Chrisom izaći u javnost čim završi novi album

Ostali ne vide kako se naš odnos promijenio u protekle tri godine. Nitko ništa ne vidi, izjavila je pjevačica za najnovije izdanje časopisa Voque o odnosu s reperom
Vidi originalni članak

Otkako je Chris Brown (23) objavio da je prekinuo s djevojkom Karreuche Tran, reper i Rihanna (24) sve više i više vremena provode zajedno, tvrdi izvor. Pjevačica trenutačno radi na svom novom albumu 'Unapologetic' i uglavnom je u studiju, no kad završi s poslom, par se planira zajedno pojaviti u javnosti. 

- Sad se želi usredotočiti na posao i nema puno slobodnog vremena, ali kad god može, viđa se s Chrisom. To je uglavnom u noćnim satima - tvrdi izvor te dodaje kako Chris s Karreuche više ni ne razgovara. 

Reper je prije tri godine pjevačicu brutalno pretukao pa se mnogi ne slažu s njezinom odlukom o pomirenju s bivšim dečkom. Rihanna je u intervjuu za najnovije izdanje časopisa Vogue progovorila o Chrisu. 

- Ostali ne vide kako se naš odnos promijenio u protekle tri godine. Nitko ništa ne vidi - izjavila je Rihanna te dodala kako svijet ne može vidjeti ono što vidi ona. 

- Kad bi bili na mom mjestu, znali bi o čemu pričam. Zato moram prihvatiti mišljenje javnosti takvo kakvo jest - izjavila je Rihanna. 

Chris je nakon prekida s Karreuche objavio video u kojem je javno priznao svoju ljubav prema Rihanni, a i pitao se može li istovremeno voljeti dvije osobe.  Na dodjeli MTV nagrada poljupcem je čestitao pjevačici kad je silazila s pozornice. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • DeTe 16.10.2012.

    sad ce biti Rihanna pretukla Chrisa....

  • LIK 11 16.10.2012.

    sve bi napravila samo da se vuce po naslovnicama ... =D ....

  • 16.10.2012.

    ...bute prenosili u zivo dok budu izasli u javnost?...spradacina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare