To je to što me zanima!

Rihanna grudima mamila poglede na vjenčanju

Obukla je haljinu koja je sa strane imala duboki izrez. Nije obukla grudnjak pa su 'dobro smješteni' promatrači imali lijep pogled na njene grudi
Vidi originalni članak

Pjevačica koja se proslavila hitom "Umbrella" na pozornici se voli izazovno oblačiti, a čini se kako isti stil odijevanja gaji i u privatnom životu. Rihanna (19) je na vjenčanje jednog od svojih rođaka došla u plavoj haljini koja je sa strane imala duboki izrez. Uz to, nije obukla grudnjak pa su "dobro smješteni" promatrači imali lijep pogled na grudi mlade pjevačice. "Šuška" se da mladenka nije bila preoduševljena time što je Rihanna privukla više pozornosti od nje. Vjenčanje je bilo na Barbadosu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Carrie_Bradshaw 30.10.2007.

    Vec par dana citam neke vase vijesti nisam mogla vise da cutim. Stvarno imate problem sa izvjestavanjem. Procitala sam dosta pogresnih informacija. U ovom clanku pisete kako se Rihanna proslavila sa pjesmom Umbrella. To nije tacno, cura je imala poznate hitove prije ovog albuma. Mogli biste malo da se informisete prije nego sto napisete nesto. I ovo vam nije prvi put, mislim da nije uredu da dozvoljavate sebi ovakve stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare