To je to što me zanima!

Rihanna i 'frendice' plesale i izvijale se na jahti u bikinijima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tri djevojke pušile su nešto nalik cigareti dok su izvijale svoja isklesana tijela na taktove pjesme repera Bobbyja Shmurda. Svoju 'uživanciju' podijelile su u videima
Vidi originalni članak

Rihannna (26) s prijateljicama uživa u odmoru. Djevojke plove jahtom Galaxy negdje blizu Sardinije, a pjevačica je prije tri dana s 'frendicama' proslavila i devet godina karijere. 'Fotke' i videe s odmora djevojke objavljuju na društvenim mrežama. 

Opustile su se i uz pjesmu Bobbyja Shmurda 'Hot N.....' se izvijale u kupaćim kostimima dok su plesale takozvani 'Shmoney ples'. Pjevačica u jednom kratkom videu u kameru ispuhuje dim iz cigarete ili možda 'jointa' koji je držala u rukama i proslijedila prijateljici Mellisi Forde. Djevojke su cijelo vrijeme zvukovima 'ah' i 'um' pokazivale koliko zapravo uživaju.

Zaposlena RiRi bila je s Eminemom (41) na njegovoj turneji 'The Monster', a odmara se i od napornog snimanja osmog albuma. Osim što tulumari, pjevačica se pohvalila obožavateljima da je bila na večeri pored aktivnog vulkana i da je išla roniti pored starih gusarskih špilja.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • didixx 02.09.2014.

    Ako bi kod njih lagano lagano brzo bi te bacile u more morskim pesekima

  • akreca 02.09.2014.

    samo skupe prostitutke koje su zestoko izreklamirane.

  • birorada 02.09.2014.

    "Tri djevojke pušile su nešto nalik cigareti dok su izvijale svoja isklesana tijela".A što su pušile?

Komentiraj...
Vidi sve komentare