To je to što me zanima!

Rihanna izblajhala i ispeglala kosu: Jesam li i dalje seksi?

Fotografije s novom frizurom pjevačica je objavila na Twitteru. Čak 12 milijuna njenih pratitelja pohvalilo joj je novi izgled, a ona se našalila da izgleda kao striptizeta
Vidi originalni članak

Kosu je izblajhala zbog editorijala koji će snimiti za časopis ELLE. Rihanna (23) se očito ne boji da će hidrogenom uništiti svoje prirodne kovrče pa nije oklijevala kad su joj stilisti predložili da smeđe uvojke zamijeni izblajhanom ravnom kosom.

Na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj joj se vide gotovo cijele grudi kako bi se pohvalila novom frizurom. Pitala je pratitelje je li im seksi i s novom frizurom. Objavila je i fotografiju na kojoj je obukla 'vruće' hlačice od trapera u kombinaciji s crnim kožnim čizmama koje joj sežu do stražnjice. 

- Istina, malo podsjećam na striptizetu u ovim čizmama - napisala je ispod fotografije koju je pohvalilo 12 milijuna njenih pratitelja na društvenoj mreži.

Nakon fotosessiona kod kuće otišla je na košarkašku utakmicu i slikala se s obožavateljima u publici. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Miss97 05.02.2012.

    Sad novinari nece govoriti da si posvjetljuje ten, ali naravno kad si Beyonce oboja kosu u plavo to je smak svijeta....Rihanna ne stoji ti plavo...puno bolje ti je stajala tvoja smeđa kovrčava kosa....

  • 04.02.2012.

    Užas,prije mi je bila zgodnija.Sad je svaki put sve odvratnija

  • madjarica 04.02.2012.

    šic utvaro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare