To je to što me zanima!

Rihanna je ipak oprostila nasilniku Chrisu Brownu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica s Barbadosa i Chris Brown navodno su se zajedno vratili u grad gdje ju je on pretukao. Rihanna se na izlasku iz aviona skrivala šalom
Vidi originalni članak

Čini se da razbijena usnica, slomljen nos te masnice na očima i po cijelom licu nisu bile dovoljan razlog da pjevačica napusti svog dečka. Samo tri tjedna nakon što je završila u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama, koje joj je šakama zadao dečko Chris Brown (19), Rihanna (21) mu je sve oprostila. Već prije nekoliko dana njihov prijatelj je tvrdio američkome magazinu People da je par ponovno zajedno.
- Chris je tužan zbog svega što je napravio, ali je istodobno presretan što je ponovno s voljenom djevojkom - rekao je tada.
Tvrdio je i da su zajedno na odmoru u kući Seana Diddyja u Miamiju. U utorak se par vratio u Los Angeles. Navodno su zajedno doputovali privatnim avionom. Ipak, na losangeleskom aerodromu prvo je prema izlazu izašla Rihanna, koja se skrivala šalom. Minutu poslije prošao je i Chris. Njezina obitelj jako je nesretna zbog obnovljene veze.
- Svi žele da se ohlade i odmore jedno od drugoga. Zabrinuti su za Rihannu jer bi je mogao opet istući - rekao je član obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • casio 04.03.2009.

    Izgleda da je to put do beskrajne ljubavi...

  • ledena 666 03.03.2009.

    i što joj vrjedi izgled, slava, lova, publika i sve ostalo kad će zbog idiota svaki dan nositi sunčane naočale i živjeti s spoznajom da je to zapravo njen izbor?

  • gucica 03.03.2009.

    Bravo Chris tako i treba drugi put je izubijaj do kraja,takve ionako niti ne zaslužuju bolje!Udari te jednom,udarit će te i drugi put......nema kraja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare