To je to što me zanima!

Rihanna je otkrila leđa i grudi, Fergie pokazivala crno rublje

POKAZALE SVE Na dodjeli Grammyja malo tko je gledao u bilo što drugo osim u Rihannu i Fergie koje su svim prisutnima razbudile maštu svojim seksi outfitima
Vidi originalni članak

S bivšim na dodjeli Grammyja nije uopće komunicirala, štoviše, zaobilazili su se u velikom krugu. Ipak, Chris Brown (22) sigurno je, bar krajičkom oka, primijetio Rihannu (23) koja je bila 'turbo seksi'. Pjevačica je na dodjelu glazbenih nagrada obukla pripijenu crnu haljinu s dekolteom do pupka i potpuno otvorenim leđima. Svi su mogli pomno proučiti njene brojne tetovaže i istesane mišiće. Visoki prorez otkrivao joj je vitke noge, a crnu kombinaciju upotpunila je zlatnom torbicom. 

Na crvenom tepihu glave su se okretale i kad se pojavila pjevačica Black Eyed Peasa, Fergie (36). Za dodjelu Grammyja ona je izabrala jarko narančastu haljinu od čipke. Crno rublje koje je obukla ispod haljine skroz se vidjelo jer je haljina, naime, bila prozirna. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • fallen_angel_1 14.02.2012.

    adele je DIVA koja pjeva PJESME, a bez obzira na to koliko volim ove dvije one su prosječne pjevačice koje imaju pjesmuljke kojih se za par godina niko neće više ni sjećati,prolazne su... a iskreno dosadni su mi već sa tim komentiranjem adelinog izgleda...cura je sebe prihvatila takvu kakva je i dam se kladit da ima manje kompleksa nego ove dvije zajedno, i zaboli ju što drugi misle ili pričaju o njoj... jednostavno rečeno PRELJEPA,profinjena dama čije će pjesme svi pamtiti.

  • Vila_1 13.02.2012.

    rihana izgleda ko ciganka sa Pehlina

  • tinachhh 13.02.2012.

    Nakon odjevnih kombinacija na Grammyju 2012. skužiš da žene pokušavaju biti jedinstvene tak da se oblače ko Gaga pred 2 godine i na kraju se izgube u masi jer sve isto izgledaju. Baš me nekak oraspoloži njihova bedastoća i naivnost :D Za početak, nek obuku normalnu haljinu i tim se izdvoje :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare