To je to što me zanima!

Rihanna najnovijom fotkom na Instagramu istaknula pozadinu

'Prekrasna', 'Izgledaš je*eno dobro', 'Udaj se za mene', pisali su pjevačici brojni obožavatelji na društvenoj mreži, a fotka je prikupila preko 2 milijuna lajkova
Vidi originalni članak

Pjevačica s Barbadosa, Rihanna (31), na društvenim mrežama nerijetko fanove 'časti' atraktivnim fotografijama. Sada je pozirala pred ogledalom, a u prvi plan stavila je pozadinu. To je, očekivano, oduševilo brojne obožavatelje na društvenoj mreži pa je fotka u kratkom roku prikupila preko 2 milijuna lajkova.

'Prekrasna', 'Izgledaš je*eno dobro', 'Udaj se za mene', samo su neki od komentara brojnih pratitelja na Instagramu.

Inače, pjevačica je nedavno pozirala za hongkonško izdanje časopisa Vogue za rujan, a na naslovnici, kao i na fotografijama iz editorijala, zablistala je u gotovo prirodnom izdanju. 

Odjenula je nekoliko raskošnih šarenih haljina s cvjetnim i apstraktnim uzorcima s potpisom modnih kuća Louis Vuitton, Dries Van Noten i Alexander McQueen koje joj je odabrala modna urednica časopisa Anya Ziourova, dok je make-up artist Kanako Takase šminku odlučio svesti na minimum i naglasiti njezinu prirodnu ljepotu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 01.09.2019.

    zgodna je ima lijepo tijelo lijepe oči

  • BabaYaga 01.09.2019.

    Na slične fotografije i naše umjetnice dobivaju iste komentare... razlika je samo u broju likeova, komentara i jeziku na kojem je komentar 😏

  • Judita👥 01.09.2019.

    E ona je prezgodna,ima ono nešto i uopće nije gojazna kako neki kažu

Komentiraj...
Vidi sve komentare