To je to što me zanima!

Rihanna opet poručuje da voli marihuanu, gledajte joj majicu

Na prednjoj strani majice koju je odijenula otisnuta je fotografija muškarca koji mota džoint. Ovo nije prvi put da pjevačica odjećom poručuje da joj marihuana nije strana
Vidi originalni članak

U London je odletjela na dogovor s čelnim ljudima River Islanda, branda koji dizajnira odjeću. Tvrtku prati glas čistunaca, što zbog elegantnih kolekcija, što zbog revija i ostalih načina promocije. Pjevačica s Barbadosa za brand će dizajnirati liniju odjeće i modnih dodataka. 

Rihanna (23) je na sastanak s čelnim ljudima River Islanda otišla u pamučnoj majici. Na prednjoj strani majice otisnuta je fotografija muškarca koji mota džoint. Strani mediji odmah su se ulovili Rihannine ljubavi prema marihuani koju uopće ne skriva. 

Nedavno su je fotografirali u majici na kojoj je otisnuta fotografija na kojoj djevojka u šest koraka objašnjava kako smotati savršeni džoint. 

Snimili su je i dok je na Coachella festivalu sama motala džoint. Na Twitteru je tada napisala da ne samo da joj nije stalo do toga što drugi misle nego ni ne smatra da uopće treba komentirati objavljene fotografije. 

- Luda sam i ne pretvaram se da sam išta drugo - napisala je na Twitteru. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ArinaDraženović 30.08.2012.

    KOo je ne voli:)

  • polo60 29.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Šarlota 29.08.2012.

    nije njoj strano puno toga dok je ne nađu u kakvoj hotelskoj sobi i svi u glas viknu - nismo znali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare