To je to što me zanima!

Rihanna otpjevala pola pjesme pa otrčala iza bine i povraćala

Pjevačica je na koncertu u Portugalu tijekom izvođenja pjesme 'What's My Name' otrčala iza pozornice i povratila. Obožavatelji su zabrinuti za njezino zdravlje
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme šuška se kako Rihanna (23) ima problema s ovisnošću. No njezini obožavatelji zabrinuli su se za njezino zdravlje nakon što je završila u bolnici zbog iscrpljenosti. Prijateljica Katy Perry savjetovala joj je da ode na terapiju i uzme pauzu od koncerata. Na nastupu u Portugalu Rihanna (23) je tijekom izvođenja pjesme 'What's My Name' otrčala s pozornice na koju se vratila tek nakon nekoliko minuta dok su publiku za to vrijeme nastavile zabavljati njezine prateće plesačice i plesači.

- Otrčala sam s pozornice povraćati tijekom polovice pjesme 'What's My Name', no vratila sam se točno na vrijeme da otpjevam pjesmu 'Rude Boy' - potvrdila je pjevačica na Twitteru glasine da je tijekom jednog od svojih nedavnih koncerata bila bolesna.

Unatoč tome dodala je kako se na koncertu sjajno provela. Nakon nastupa u Portugalu Rihannu prije Božića u sklopu turneje Loud očekuju još dva nastupa u londonskoj O2 Areni.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • SunTzu 20.12.2011.

    pa nece po bini rigat......

  • Sol Invictus 20.12.2011.

    George Michael dobil upalu pluća, ona povraća... wtf?

  • totasef 20.12.2011.

    Call the exorcist !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare