To je to što me zanima!

Rihanna pozirala za američki Vogue: Otac me prodao za ček

Pjevačica je u intervjuu za Vogue, čiju naslovnicu krasi, otkrila da joj je otac, nakon što ju je bivši dečko pretukao, zvao novinare i prodao im hrpu laži u vezi s napadom
Vidi originalni članak

Barbadoška pjevačica na naslovnici Voguea, za mjesec travanj, pozira poput sirene u izazovnoj prozirnoj Chanelovoj haljini posutoj cvjetićima. Vogue je naslovnicom s Rihannom (23) obilježio desetu obljetnicu specijalnog izdanja posvećenog ženskom tijelu. Nakon što je u ožujku naslovnicu krasila Lady GaGa, Rihannu je snimila jedna od najtraženijih fotografkinja na svijetu, Anne Leibovitz. Pjevačica je u intervjuu, između ostalog, progovorila o svojoj obitelji, slavi i o tome kako održava liniju.

- Nikada nisam mislila da će me netko iz obitelji izdati, ne moj otac. Ali, on me je kad sam se skrivala od medija zbog Chrisovog napada prodao novinarima za jedan ček. Javio im se i ispričao im hrpu laži. Niti jednom me nakon incidenta nije nazvao, pitao kako sam, jesam živa - otkrila je pjevačica koja je na svom Twitteru otkrila da je najmlađa Afroamerikanka koja se pojavila na naslovnici američkog izdanja časopisa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • FAM 16.03.2011.

    volim Rihannu bas zato sto je luda ko struja

  • _CR7_ 16.03.2011.

    kak je ona meni slatka..pojeo bi ju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare