To je to što me zanima!

Rihanna priznaje da joj je bilo teško pred prijateljima skrivati trudnoću: 'Znali su moje navike'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nedavno objavila da očekuje dijete s dečkom A$AP Rockyjem uz ležerno fotografiranje paparazza, a njeni obožavatelji su bili šokirani objavom iako su mjesecima kružile glasine da je pjevačica trudna
Vidi originalni članak

Pjevačica Rihanna (33) priznala je da joj je bilo 'teže' svoju trudnoću čuvati u tajnosti od svojih prijatelja nego što je to skrivati od javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno objavila da očekuje dijete s dečkom A$AP Rockyjem (33) uz ležerno fotografiranje paparazza. Obožavatelji su bili šokirani objavom, a zvijezda sada kaže da joj je bilo teže sakriti vijest od svojih prijatelja, piše Mirror. - Bilo mi je teže to sakriti od mojih prijatelja jer su oni oko mene, znaju moje navike - izjavila je Rihanna i dodala:

- Ispitivali su me: 'Ne želiš nešto popiti? Ne pušiš?'. I uz to jela sam sve ono što nisam navikla jesti. Znaju da mrzim slatkiše i odjednom tražim kolačiće i krafne. Kaže da je jednostavno morala svima priznati, i svi su bili šokirani, kao što je šokiran i svijet.

KOJA 'TRI ANĐELA'? Gigi Hadid napravila pravu pomutnju ispod Rihannine fotke: 'Je li ona čeka blizance?'

Pjevačica je počela izlaziti s reperom 2020. nakon što su godinama bili prijatelji, a prvi put su se kao par pojavili u rujnu 2021. godine na 'Met Gali'. - Ona je vjerojatno milijun drugih. Mislim da kad znaš, znaš. Ona je ta. - rekao je reper i Rihannu nazvao "ljubav svog života".

PREPOZNATLJIVI STIL PJEVAČICE Trudna Rihanna prošetala u izazovnoj, dekoltiranoj majici, a seksi krpica ne želi se odreći

Glasine o paru koji očekuje svoju prvu bebu kružile su tjednima nakon što je Rihanna primijećena u New Yorku kako nosi prevelike haljine i trenirke.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • camargue 21.02.2022.

    A što je dao pametnu izjavu, obogaćeni smo intelektualno....... Reperi uglavnom imaju ulični rječnik oko 800 riječi koje kombiniraju, otprilike kao prosječni žako..... Mogla je naći i nešto bolje.

  • iiiih 14.02.2022.

    Ozenio je da kuha ko mater a ona pije kao otac? Jel to?

  • 14.02.2022.

    Nismo dugo vidjeli malog Blooma, od Maje...! 😆 Pratili smo cijelu trudnocu, a sad vise nista nema o njemu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare