To je to što me zanima!

Rihanna ruši sve rekorde dan nakon objave novog albuma

Novi album je objavljen u srijedu navečer, pjesme su podignute na Jay Z-ev servis ‘Tidal’, a o velikom broju downloada Rihanna je ubrzo izvijestila na svom Twitter profilu
Vidi originalni članak

Čini se da Rihanna ima novi hit proizvod u rukama. Naime, njezin je novi album, ‘Anti’, u samo 15 sati, skinut čak milijun puta. Naime, album je objavljen u srijedu navečer, pjesme su podignute na Jay Z-ev servis ‘Tidal’, a o velikom broju downloada Rihanna je ubrzo izvjestila na svom Twitter profilu. Inače, objavu novog albuma pratile su poteškoće.

Prvotno je najavljen za 15. studenog prošle godine, ali je to odgođeno. Njezin je otac, Ronald Fenty u prosincu izjavio da album nije objavljen jer još na njemu treba raditi, budući da Rihanna nije zadovoljna kako zvuči. No, sada je čini se sve u redu pa su u tijeku i pripreme za veliku svjetsku turneju nazvanu ‘Anti World Tour’, koja kreće 16. veljače.

Na američkom dijelu turneje prije Rihanne nastupat će Travis Scott, a na europskom će mu se pridružiti još The Weeknd i Big Sean.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Poljsko Pašče 29.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Uni 29.01.2016.

    Katastrofa. Pa ona samo nabraja i mumlja. Ovo je napravljeno da nas j3bu u mozak.

  • 29.01.2016.

    Rihanna ima svoj stil, zasto ju netko usporeduje sa Adele nije mi jasno? Isto tako,nebitno da li je lijepa ili ne. Album sam preslusala i maybe ima 2-3 dobre pjesme. Ostalo je promasaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare