To je to što me zanima!

Rihanna se 'borila' s kućnim ogrtačem, skoro pokazala sve

Rukama je pokušala pokriti intimna mjesta koja su zahvaljujući prorezima na haljini lako mogli doći do izražaja. Golišavim outfitom naglasila je tetovaže
Vidi originalni članak

Premijera filma 'Queen & Slim' u Los Angelesu okupila je 'hrpu' celebritija pa su tako na crvenom tepihu, između ostalih, pozirale Natalie Portman (38), Rihanna (31), Zendaya (23). Posebnu pozornost svakako je privukla Rihanna koja se pojavila u crnoj svilenoj haljini koja nevjerojatno nalikuje kućnom ogrtaču.

Haljina ima dupli prorez pa je pjevačica u prvi plan stavila noge, a isticala je i dekolte. Kombinaciju je upotpunila brojnim nakitom, crnim štiklama i torbom. Kosu je raspustila te je odabrala tamnocrveni ruž, a golišavim outfitom naglasila je brojne tetovaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U jednom trenutku se 'borila' s haljinom, s obzirom na to da je rukama pokušala pokriti intimna mjesta koja su zahvaljujući prorezima lako mogli doći do izražaja.

Pjevačica s Barbadosa nimalo nije sramežljiva kad je riječ o pokazivanju raskošnih oblina. Tako se nedavno razgolitila u dosad najizazovnijem izdanju kako bi promovirala novu knjigu.

AUTOBIOGRAFIJA PJEVAČICE Kao od majke rođena Rihanna promovira svoju novu knjigu

Pjevačica je skinula odjeću, a strateška mjesta prekrila je velikom knjigom. Tijelo je ukrasila tek ponekim komadom nakita, a pozirala je okružena crvenim i ružičastim cvijećem.

Rihanna je pozvala obožavatelje da kupe autobiografiju koja uključuje fotografije njezinog odrastanja na Barbadosu i slike s koncertnih turneja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • narf 15.11.2019.

    Inače mi je RiRi sexy maca, ali brate mili s ovom 'haljinom' i tom kosom ko neka vještica.

  • 15.11.2019.

    ljepotica

  • _Varešak_ 15.11.2019.

    Ničega nema da ona to nije do sada pokazala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare