To je to što me zanima!

Rihanna, što si to obula? Čak je i njezin dečko prasnuo u smijeh

RiRi i Rocky izašli su na kasnu večeru, a pjevačica, već poznata po svom osebujnom stilu, privukla je sve poglede neobičnim odabirom obuće
Vidi originalni članak

Pjevačica Rihanna (34) i njezin partner ASAP Rocky (33) u svibnju su dobili prvo dijete, a od tad ih rijetko viđamo u javnosti. Međutim, prošlog petka su ih paparazzi 'ulovili' nakon romantičnog izlaska u New Yorku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

RiRi i Rocky izašli su na kasnu večeru, a pjevačica, već poznata po svom osebujnom stilu, privukla je sve poglede neobičnim odabirom obuće.

Prošetala je u visokim, nabranim čizmama od brušene kože modnog branda  Y/Project, dok je reper iza njenih leđa hihotao i smijao se.

Upečatljive čizme spojila je s traper minicom i bijelom majicom. Kombinacijom je, čini se, podijelila fanove - dok su je jedni hvalili, drugi su komentirali kako je obula 'najbizarnije čizme ikad'.

A$AP ROCKY BI MOGAO U ZATVOR? Javila se žrtva pucnjave u kojoj je sudjelovao Rihannin dečko: 'Ispalio je više hitaca u mene'

Inače, reper A$AP Rocky prošlog se tjedna suočio s optužbama za sudjelovanje u pucnjavi zbog koje je uhićen u studenom 2021. godine.

Naime, ispostavilo se da je žrtva pucnjave njegov najbolji prijatelj iz škole, Terell Ephron. Optužio je repera da je izazvao svađu te ispalio nekoliko hitaca u njega te mu ozlijedio ruku.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kukutre 15.08.2022.

    Ruzno

  • mislimdakleznam 13.08.2022.

    Ne ulazeći u razloge za njen planetarni uspjeh, meni je ova žena totalno nelijepa, a o oblačenju fakat pojma nema.

  • Nap7 13.08.2022.

    Neka nova moda

Komentiraj...
Vidi sve komentare