To je to što me zanima!

Rihanna želi ukinuti zabranu prilaska bivšem dečku Brownu

Pjevačica će Chrisu Brownu, dvije godine nakon što ju je brutalno pretukao, ukinuti zabranu prilaska. Ove subote očekuje se da će oboje doći na dodjelu Grammyja
Vidi originalni članak

Rihanna (22) je bivšem dečku Chrisu Brownu (21) odlučila ukinuti zabranu prilaska, koja mu je izrečena nakon što ju je prije dvije godine pretukao uoči dodjele nagrada Grammy. Tako bi najvjerojatnije oboje, 13. veljače, mogli prisustvovati dodjeli Grammyja na kojoj je pjevačica nominirana za dvije, a Chris za tri nagrade. On je od bivše djevojke zatražio ukidanje zabrane prilaska kako bi se mogao pojaviti na dodjeli. Na nedavnom saslušanju utvrđeno je da je uspješno završio jednogodišnji program sprječavanja obiteljskog nasilja, a sutkinja se također složila da se ne protivi ublažavanju odredbe zabrane prilaska. No, bivši dečko pjevačicu i dalje ne smije maltretirati ni uznemiravati. Iako sudac još nije donio službenu odluku, oba odvjetnička tima već znaju da će zabrana prilaska biti maknuta. 

Bila je prepuna modrica i posjekotina na čelu, usnama i obrazima

Chris je na pjevačicu fizički nasrnuo u veljači 2009. godine zbog čega je bio osuđen na pet godina uvjetne kazne i šest mjeseci dobrotvornog rada. Morao je raditi fizičke poslove i 52 tjedna pohađati satove savjetovanja o obiteljskom nasilju. Bilo je određeno da se pjevačici u sljedećih pet godina ne smije približiti na udaljenosti manjoj od 100 metara.

U šokantnom policijskom izvještaju koji je dospio u javnost bilo je navedeno da je pjevačica pokušavala pobjeći od udaraca pa je čak pokušala cipelom slomiti staklo na suvozačkim vratima. Chris ju je gušio i udarao šakama. Nakon silnih udaraca se smirio i rekao joj je kako će je premlatiti kada dođu kući. Rihanna je nazvala svoju osobnu pomoćnicu, no ona joj se nije javila. Chris se razbjesnio nakon čega ju je ponovno nastavio tući. 

- Rihanna ga je optužila za švrljanje s drugom ženom na Clive Davis partyju i onda je on podivljao - rekao je muškarac koji je svjedočio svađi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kendra 12.02.2011.

    Ako to napravi, onda mi nije ni žao kaj ju je razbio....

  • pravda pravdić 11.02.2011.

    ako mu oprosti nek je odma nalupa hahaha ali nevjerujem da će ga pustit blizu sebe , to su novinari izmislili eto pratit ćemo pa vidjet da sam u pravu..ima u njoj inteligencije..

  • Stanko_1_1 11.02.2011.

    opće je poznato da se žene uvijek vraćaju svojim zlostavljačima. nažalost, to je tako zato što nemaju izvor prihoda ili im nitko ne pomaže da se izvuku iz toga. ova očito voli kada ju se tuče ili je jednostavno glupa jer ako ju je jednom tukao, opet će ju tući. (osobno ju ne podnosim)

Komentiraj...
Vidi sve komentare