To je to što me zanima!

Rihanni su ruže zelene: Dobila je buket 'trave' za Valentinovo

Dan zaljubljenih proslavila je posve sama jer je nedavno opet prekinula s Chrisom Brownom. Nije tugovala, razveselio ju je dar koji je dobila od tajnog obožavatelja
Vidi originalni članak

Dok neki za Valentinovo pjevuše 'Ruže su crvene...' Rihanna (24) pjeva drukčiju verziju poznate pjesmice. Pjevačica se na Instagramu odlučila pohvaliti darom koji je dobila za Dan zaljubljenih. Na društvenoj mreži objavila je fotografiju dara koji ju je jako razveselio. 

- Ruže su zelene, a netko zaista zna kako me usrećiti - napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj u ruci drži buket marihuane. 

Pjevačica je donedavno pričala kako voli Chrisa Browna (23) i kako su presretni zajedno, kako im je veza savršena. Svega tri dana nakon dodjele Grammyja bili su u istom noćnom klubu i nisu se ni pozdravili. Navodno su već ponovno prekinuli pa je ljepotica s Barbadosa Valentinovo proslavila posve sama. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ArchangelShD 17.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bezinspiracije 17.02.2013.

    Ahahaha zakon. Ruže su out. ;)

  • theBoss_1 17.02.2013.

    mmmmmmmmmmmmm :)))neznaš kaj je bolje....te "ruže" il ona....

Komentiraj...
Vidi sve komentare