To je to što me zanima!

Rihanninim stopama: I Rita Ora na Twitteru pokazala svoje čari

Pjevačicu rođenu na Kosovu mnogi uspoređuju s Rihannom. Na Twitteru je objavila fotografije na kojima pozira u seksi izdanju. Obline je pokazala u kupaćem kostimu
Vidi originalni članak

Između nastupa na festivalu Wireless u Londonu i festivala u Škotskoj, pjevačica je 'počastila' obožavatelje na Twitteru svojim golišavim fotografijama. Na jednoj od njih nasmijana Rita Ora (21) leži na crnoj sofi u kupaćem kostimu leopard uzorka. Pjevačica rođena u Prištini svoje zanosne obline pokazala je i u ružičastim hlačicama i gornjem dijelu badića dok je oči prekrila crvenim sunčanim naočalama u retro stilu.

Pjevačica čiji je glazbeni i modni uzor Gwen Stefani na festivalu Wireless nastupila je u vrećastim hlačama s vojničkim printom i crnoj rokerskoj majici.

- Bili ste fantastični, hvala vam što ste me velikodušno primili. Volim vas - napisala je pjevačica nakon nastupa na Twitteru.

Rita se početkom devedesetih iz Kosova s roditeljima preselila u London. Nakon što ju je u jednom od londonskih klubova čuo jedan od agenata Jay-Z-jeve izdavačke kuće dogovorio joj je sastanak s hip-hop mogulom.

- Otišla sam sama u New York s nepunih 18 godina. Pokisnula sam i dotrčala na sastanak skroz mokra, bila sam užasno živčana, a tamo me dočekao Jay-Z - otkrila je jednom Rita.

Priznala je da joj je njegova supruga Beyonce udijelila sjajan savjet.

- Rekla mi je: Kompliment je kada te usporede s Rihannom, ali ti trebaš biti svoja - otkrila je pjevačica koju mnogi uspoređuju s Rihannom.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • SunTzu 11.07.2012.

    izgleda gazilijonima milijuna godina bolje od Rihanne

  • ZOOM_1 11.07.2012.

    Nije baš da se sad toliko razgolitila, ako je kupaći "ragolićavanje" onda smo na plaži svi mi moralne anti-vertikale. Ali ne sumnjam da će za koji dan, tjedan... osvanuti njene stvarno golišave fotke...slučajno ili namjerno. I jednostavno ne razumijem tu potrebu da se netko non-stop naslikava i stavlja fotke na fejs ili twiter. Ne mislim tu prvenstveno na celebrityje već na "obične" ljude oko nas. Ima hrpa šmrkavica oko mene koje su svoje profile doslovno preplavile svojim fotkama i to u velikom broju što manje obleke to bolje. Što ih to toliko puca da cijeli svijet gleda kak se ona brčka u kadi ili kak isprobava novi grudnjak i slično? Čemu to, pa nije vrag da smo okruženi tolikim brojem egotripera?

  • Yassa 11.07.2012.

    ma treba je samo staviti na stroj i dobro obrađivati,

Komentiraj...
Vidi sve komentare