To je to što me zanima!

Rihannu vrijeđao rasist zbog boje kože, rekao joj da je ružna

Kad me počeo vrijeđati, crnkinja u meni se probudila, 'nabacila' sam barbadoški naglasak i vratila istom mjerom, napisala je ljuta i povrijeđena pjevačica na Twitteru
Vidi originalni članak

Tko ga šiša! Zaboravi da si ga uopće vidjela, nije vrijedan spomena, tek je bezobraznik kojem nedostaje odgoja, komentirali su Rihannini (23) obožavatelji njen 'tweet'.

Pjevačica je odsjela u hotelu u Lisabonu. Tamo je naletjela na, kako kaže, najgoreg i najvećeg rasista na svijetu. Muškarac ju je vrijeđao zbog boje kože, nju i sve crnkinje nazvao ružnim droljama i još štošta. Rihannu je taj ispad jako naljutio pa se upustila u raspravu s nepristojnim muškarcem. 

- Očito ne bi smjeli svi odsjedati u istim hotelima. Kad me počeo vrijeđati, crnkinja u meni se probudila, 'nabacila' sam barbadoški naglasak i vratila mu istom mjerom - napisala je Rihanna na Twitteru te dodala da joj nije jasno kako su takvi incidenti mogući u današnje vrijeme. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 19.12.2011.

    Ne volim baš previše njene pjesme, to što je crna - baš me briga, ali da je ružna - fakat je.

  • mooc 19.12.2011.

    slika broj 2 ruzna je,da je crna crna je,i trece covjek je pricao na portugalskom a ona je razumila da ju vrijedja :)

  • SunTzu 19.12.2011.

    Mozda ju je vidio bez sminke! Ali na stranu izgled, bezvezno izgleda, ali muzika je najvee smece koje se moze cut u eteru, d anije takav sroz glazbe ne bi postojala

Komentiraj...
Vidi sve komentare