To je to što me zanima!

Rimac se zaručio s Katarinom: 'Bit će uzbudljivije nego dosad'

Atraktivna crnka porijeklom je iz Livna, baš kao i Mate, a studirala je marketing u Zagrebu. Dvojac se poznaje godinama, a o svojoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima
Vidi originalni članak

Mate Rimac (32) zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku, ekonomisticu Katarinu Lovrić (29). Tim povodom, objavio je na svom profilu na Facebooku dvije fotografije; onu iz 2005. i sliku kako par izgleda danas. Na njoj je Katarina sa velikim smiješkom i ponosno u kameru pokazuje zaručnički prsten. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali - sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle - napisao je Mate uz fotografiju njih dvoje staru 15 godina i fotografiju sa zaruka.

U komentarima su uslijedile brojne čestitke, a neki su napisali i kako su im najslađi zaručnički par ikad. 

Par je prošle godine godišnji odmor proveo na Jadranu, točnije u Komiži na otoku Visu. Šetali su gradom, bili su opušteni i nisu se obazirali na fotoreportere. Inače, atraktivna crnka porijeklom je iz Livna, baš kao i Mate, a studirala je marketing u Zagrebu. Dvojac se poznaje godinama, a o svojoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima.

Pozornost im baš i ne godi pa su se u početku vrlo rijetko zajedno pojavljivali na društvenim događanjima. Ipak, posljednjih godina Katarina je Mati bila potpora u svim projektima, a i skupa su bili u Ženevi na predstavljanju električnog hiperautomobila. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ZG U SRCU 30.07.2020.

    Nego,gdje su njegova menađerska djela?! Prošle su godine o njemu pisali svaki tjedan. Ove godine niš! Vjerojatno vlada ne daje više love a i teško je sponzora naći...

  • ZG U SRCU 30.07.2020.

    Rimac je rekel da od posla nema cajta ni na wc prejti!! U kojem je onda ona rasporedu?!

  • Jadni_Mi 30.07.2020.

    Uopce nisam ni sumnjao od kuda su dosli i gdje su se naselili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare