To je to što me zanima!

Rimcu ukrali bicikl: Gledali smo policajce kako dolaze po njega

Rimac je podijelio fotografije koje je kamera na biciklu zabilježila pa se vidi i trenutak kada su dvojica policajaca stigla lopovu pred vrata po ukradeni bicikl
Vidi originalni članak

Mate Rimac (31) obračunao se s lopovom, a vijest je podijelio na Facebook profilu. Nakon što je netko ukrao bicikl u proizvodnji njegove tvrtke, poduzetnik se 'bacio' u potragu, i to uspješno.

- Lopov je ukrao G6 na jednom od prvih događanja na kojima smo ga predstavili (u Njemačkoj). Sada, nekoliko mjeseci kasnije, bicikl je po prvi put ponovno bio online. Budući da je opremljen GPS-om i kamerama, točno smo znali gdje je. Čak smo gledali policajce kako dolaze po njega. Pouka priče: nemojte se zezati s Greyp Bikesom' - napisao je.

Rimac je podijelio i fotografije koje je kamera na biciklu zabilježila. Na njima je vidljivo gdje se lopov kretao te gdje živi. Kamera je, kao što je Mate napisao, zabilježila i trenutak kada su dvojica policajaca stigla lopovu pred vrata po ukradeni bicikl.

Ispod objave, oduševljeni obožavatelji pitali su ima li bicikl kupca, jedan od njih šaljivo je napisao: 'Sada su i bicikli postali cinkaroši', dok je drugi korisnik poručio: 'Što Bosanac napravi, ni 'Švabo' ne može ukrasti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare