To je to što me zanima!

Rina o svojim dečkima, a stanari o analnom seksu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rina je priznala stanarima da se trebala udati. Odustala je od svadbe jer je shvatila da zaručnika više ne voli. Ubrzo se zaljubila u drugog dečka
Vidi originalni članak

I dok se većina stanara zabavlja, Rina (25), Tomislav (29) i Valerija (22) odrađuju kazne zbog dogovaranja u svezi nominacija. Valerija je tako u kaznionici između redaka priznala kako joj se sviđa Krešo. No rekla je da između njih nikad neće biti ništa jer ona ima posebnu osobu vani. Rina joj je odgovorila da svi imaju nekog vani.
- Mislim, nek’ sad šupak gleda. Kad sam mu rekla da idem u BB kuću, rekla sam mu da me može zaustaviti, a on nije. Za mene frajer koji te pusti da odeš uopće nije muškarac - rekla je Rina. Oženjeni Tomislav je na to i njoj i Valeriji rekao da uživaju dok se ne udaju. Sutradan je Rina u razgovoru s djevojkama otkrila kako se trebala udati. Svadba je bila planirana za kolovoz, ali ju je otkazala jer ga više nije voljela. Rekla je da se poslije zaljubila u toga drugog dečka, koji joj je dopustio da ide u BB i zato ga je ostavila. Lucija je rekla da ona nije tražila dečkovo dopuštenje. Na početku veze pripremila ga je na sve, pa tako i na to da joj ne smije reći “ne”.

STANARI ĆE POSTATI PRODAVAČI NA TRŽNICI
Ukućani će cijeli tjedan pripremati tajlandske i hrvatske proizvode za štand, na kojem će u petak prodavati na tržnici u Bangkoku. Vrijeme su kratili i razgovorom o analnom seksu te kondomima. Dok se Monika i Rina zgražaju nad tim činom, Martine je priznala da suprugu da "guze", ali samo na rođendan. Tomislav je otkrio kako je samo jedanput u životu rabio kondom, što je izazvalo zgražanje ostalih stanara.

MARKO JE NAJBOLJE BARATAO PIŠTOLJEM
BB je stanarima poslao kaubojsku odjeću i cijelo popodne puštao country glazbu. Dobili su i pištolje, a najboljim se pokazao Marko.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • me myself and i 01.10.2008.

    sve sta ovde kaze rina,dobro kaze,musko treba da bude musko,i ne tu ne mislim na primitivce takvi su najmanje muskarci,i da se postavi u nekim stvarima,sta se drage luce tice i po samo njenom izgledu mogu da primetim da je ona kakvog god frajera imala muskarac u vezi sta je apsolutno fuj,nimalo zenstvena izledom,ponasanjem ni karakterom

  • Maxich_1 30.09.2008.

    \"lijep\" uzor mladima, nema se što reći, sexajte se gdje i s kim stignete, a nakon toga dođite u BB i recite javnosti kakva ste potrošna roba. u redu je sexati se, ali tek tako? i ovo mi je smiješno da je netko \"najednom\" zaključio da nekoga više ne voli. pa što onda znači voljeti nekoga? vjerojatno je našla deblju kitu ili bolji novčanik. ma strava! bez imalo poštovanja prema osobi s kojom si u vezi.

  • Hitman_9 29.09.2008.

    ova je prosla k...a koliko ja nisam carapa. kvalitetna fufica nema sta

Komentiraj...
Vidi sve komentare