To je to što me zanima!

Rina ušla Mrkvici u obitelj, spava kod njegove sestre

Riječanka i Mrkvica se ne viđaju često, ali se čuju redovito. Rina se spetljala s njegovom sestrom Marijom. Kod nje spava i jede, a Ivanu nije drago
Vidi originalni članak

Nakon tulumarenja u Big Brother kući Ivan Mitrović (23) zabavlja se po zagrebačkim klubovima. Na koncert TBF-a prekjučer u Saloonu došao je bez Rine (25).
- Rina nije došla jer je radije ostala doma s mojom sestrom Marijom u njenom stanu. Totalno mi se infiltrirala u obitelj. Spetljala se sa sestrom i šogorom, a to mi nije drago - ispričao nam je Mrkvica. Sportaš i maneken nije ju ugostio u svojoj obiteljskoj kući jer njegova majka ne bi bila oduševljena da Rina spava kod njih. Mrkvica se s Riječankom redovito čuje, no ne viđa je tako često. Kaže kako ni on ne zna u kakvom su odnosu.
- Prijatelji smo, i to vrlo dobri. Zapravo ne bih htio govoriti o našem odnosu. Ne znam još što će biti od naše veze - rekao je.
Rina kaže da je s Mrkvom u super odnosu.
- U njegovoj obitelj su dragi ljudi, pa rado provodim vrijeme s njima - odgovorila je Rina na optužbe da se “ugurala”. Prvi par koji se pred kamerama seksao u Big Brotheru u Tajlandu sljedeći će vikend zajedno otići na izlet u Labin.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ena4 17.01.2009.

    jaaaaaaaao nek samo ideju i nemoraju se vise vrnuti.pa ste vidli kak se rina u bb-u pravila vazna.celo vreme je visela oko mrkvice.a i uostalom ja opce neznam zake ja tu komentiram sport je puno zanimljiviji.

  • _anna_ 17.01.2009.

    Dokle?

  • JAX 17.01.2009.

    moze li mi neko rec adresu od administratora da vise ne pise o njima jer mi je punakapa njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare