To je to što me zanima!

Riskantna haljina: Je li Selena Gomez izašla van bez gaćica?

Pjevačica i glumica odjenula je seksi crnu haljinu, o tome ima li na sebi donje rublje ili ne možemo samo nagađati, ali jedno je sigurno - pokazala je više nego što je namjeravala
Vidi originalni članak

Selena Gomez (23) napravila je pravi kaos kada se na pariškom Tjednu mode pojavila u jako 'opasnoj' haljini kojom je u prvi plan stavila svoj dekolte i noge.

Naime, mlada pjevačica i glumica odjenula je seksi crnu haljinu, o tome ima li na sebi donje rublje ili ne možemo samo nagađati, ali jedno je sigurno - pokazala je više nego što je namjeravala.

Inače, ovakav odabir odjeće možda ima veze s činjenicom da se Selena u posljednje vrijeme odijeva sve izazovnije i želi pobjeći od svog imidža teen zvijezde. Razlog tome je što bi htjela izlaziti sa starijim muškarcima, ali ipak ne može 'pobjeći' od svog, kako kaže, 'dječjeg lica'.

- Ponekad se osjećam kao da izgledam kao 16-godišnjakinja i to me jako smeta jer bih voljela izlaziti sa starijim muškarcima - priznala je.

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • martaa_1 10.03.2016.

    cura ima gace..normalno da nije obukla florucentno zelene vec boje koze da se ne isticu. posjetite okulistu. a i vi dragi urednici 24 sata,kakav je to clanak...?

  • depeche_mode 10.03.2016.

    je je novinaru je!!

  • may 25 09.03.2016.

    ma cak i da je bez njih ...uuaau bas je cool

Komentiraj...
Vidi sve komentare