To je to što me zanima!

Kosovari su nagradili Ritu Oru titulom počasne ambasadorice

Pjevačica je imenovana 'posebnom' veleposlanicom Kosova u Velikoj Britaniji zbog posebnog doprinosa svojoj zemlji. Ora se iz Prištine preselila u London 1991.
Vidi originalni članak

Rita Ora (24) uzela je pauzu od snimanja X Factora, u kojem je članica žirija, te je posjetila Kosovsku ambasadu gdje joj je priznanje uručio Lirim Greicevci

Predsjednica Kosova, Atifete Jahjaga, nagradila je Ritu titulom počasne veleposlanice zbog skretanja pozornosti na Kosovo te je nazvala 'najpoznatijom pjevačicom'. 

- Ovu titulu nosit ću ponosno i odgovorno - izjavila je Rita, koja kaže da su se njeni roditelji odlučili preseliti u London kako bi svojoj djeci priuštila bolje obrazovanje i omogućili im da ostvare svoje snove. 

- Odrasla sam u Britaniji i zahvalna sam toj zemlji što mi je toliko dala, ali Kosovo će u mom srcu uvijek imati posebno mjesto - kazala je dirnuta pjevačica. 

Rita je na primanje časti došla u društvu roditelja, a počasni gosti bili su bivši britanski premijer Tony Blair i njegova supruga Cherie. 

Rita je nakon svečanosti izjavila da je cijelo vrijeme pokušavala suspregnuti suze, jer ovako nešto nije nikada očekivala. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nikluk20 11.07.2015.

    zanimljivo kako naši to uopće ne rade.....niti hdz niti sdp nitko.....poznatih imamo ko u priči, sa našim porijeklom.....naši samo čekaju da dođu na more i onda se pohvale...

  • Gola_Istina 11.07.2015.

    Ne bi bila poznata da se na pocetku karijere nije spetljala s Kardashianom.

  • 123aaa 10.07.2015.

    I zasluzila je tu cast, s ponosom je uvjek priznavala da je iz Kosova

Komentiraj...
Vidi sve komentare