To je to što me zanima!

Rita Ora pjevat će posljednji Aviciijev singl na MTV dodjeli

Pričala je o Aviciiju tijekom svojih koncerata dok je izvodila pjesmu 'Lonely Together' i jako ju je obradovalo kada su joj organizatori rekli da bi željeli da pjeva u njegovu čast na ceremoniji, istaknuo je Ritin prijatelj.
Vidi originalni članak

Ritu je jako pogodila njegova smrt i željela je učiniti nešto posebno kako bi proslavila njega i njegovu ostavštinu, rekao je prijatelj pjevačice za britanski The Sun. Rita Ora (27) odat će počast pokojnom kolegi i prijatelju, DJ-u Aviciiju pjevajući njegov posljednji singl 'Lonely Together' na dodjeli MTV nagrada 20. kolovoza. 

Riječ je o pjesmi koju je švedski glazbenik objavio prošle godine, a na njoj je gostovala Rita. Organizatori su se dosjetili da bi bilo prikladno prisjetiti se Aviciijevog rada na dodjeli glazbenih nagrada kada će biti četiri mjeseca od njegove smrti. Svečanost će biti u njujorškom Radio City Music Hallu. 

- Pričala je o Aviciiju tijekom svojih koncerata dok je izvodila pjesmu 'Lonely Together' i jako ju je obradovalo kada su joj organizatori rekli da bi željeli da pjeva u njegovu čast na ceremoniji - istaknuo je Ritin prijatelj. 

- Detalji nastupa se drže u tajnosti - dodao je. Inače, pjesma 'Lonely Together' je nominirana za MTV nagradu u kategorijama plesni video i vizualni efekti. 

- Nemam riječi. Sjećam se kako je bilo nevjerojatno stvarati 'Lonely Together' s Aviciijem i čini se kao da smo jučer pričali. Slomljenog srca - rekla je Rita nakon smrti švedskog DJ-a. Glazbenik, čije je pravo ime bilo Tim Bergling, preminuo je 20. travnja u gradu Muscatu u Omanu u 28. godini života. 

VIDI OVO: Ovo je ključ savršenog seksualnog života.

VIDI OVO: 7 najpoznatijih plus size modela na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MartinaPirana 13.08.2018.

    Ma jeli to ona koja je dolaskom u Poreč rekla da je "in the middle of nowhere"?? Dođe ovdje, pobere lovu i još vrijeđa :(

  • 12.08.2018.

    Namazao bi ju

  • CarminaBurana 11.08.2018.

    ma Rita kraljica

Komentiraj...
Vidi sve komentare