To je to što me zanima!

Rita Ora prošetala je u vrućim hlačicama i minijaturnom topu te pokazala isklesanu figuru

Tek udana Rita plijenila je pozornost mnogih slučajnih prolaznika, ali i paparazza. U sivim kratkim hlačicama, crnom topu te s voćnim shakeom u rukama, ova pjevačica dokazala je koliko vremena posvećuje tjelovježbi
Vidi originalni članak

Pjevačica kosovskog porijekla Rita Ora (31), prošetala je ulicama Londona u sportskoj kombinaciji, a svu pozornost ukrali su njezini trbušnjaci te utegnute noge

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tek udana Rita plijenila je pozornost mnogih slučajnih prolaznika, ali i paparazza. U sivim kratkim hlačicama, crnom topu te s voćnim shakeom u rukama, ova popularna pjevačica još je jednom dokazala koliko vremena posvećuje tjelovježbi te zdravom načinu života. 

Pjevačica se prije mjesec dana udala za redatelja Taiku Waititija (47). Par je sudbonosno 'da' izrekao u Londonu, a Rita je navodno već promijenila i prezime te će se ubuduće predstavljati kao gospođa Waititi-Ora. Šuškanja o njihovom vjenčanju kruže nakon što su oboje snimljeni sa zlatnim prstenjem.

- Ceremonija je bila intimna i jako posebna za sve prisutne. Njihovi najbliži vide koliko su ludo zaljubljeni jedno u drugog. Iako je javna osoba, Rita želi sačuvati njihovu privatnost i nije htjela praviti buku oko vjenčanja - rekao je izvor blizak paru za The Sun.

VIŠE POKAZALA NEGO SAKRILA Rita Ora pozirala u topiću s neobičnim dekolteom, vezice jedva pridržavale njezine grudi

Rita je prije novopečenog supruga ljubila devet godina starijeg redatelja Romaina Gavrasa. Prekinuli su u veljači 2021. nakon šest mjeseci veze.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • XM12 26.08.2022.

    Dobra riba.

  • Nap7 26.08.2022.

    Zgodna

  • japanokinezjapano 26.08.2022.

    Prekinut će i sa ovim luzerom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare