To je to što me zanima!

Rita Ora udala se u tajnosti za 15 godina starijeg redatelja: 'Službeno više nisam na tržištu'

Svakako sam razmišljala o tome da uzmem njegovo prezime, ali jako sam se trudila za ovo moje Ora. Ne znam... Nisam još doista odlučila, kaže pjevačica
Vidi originalni članak

Kad su glasine izašle u javnost o tome jesam li se udala, htjela sam improvizirati i malo se poigrati sa svim tim napisima. Željela sam organizirati vjenčanje koje, kao, nije išlo po planu. Naravno, to nije slučaj u stvarnosti, rekla je pjevačica Rita Ora (32), koja je nakon mjeseci nagađanja konačno potvrdila da se udala za 15 godina starijeg redatelja Taika Waititija (47). Rekla je da joj je dan vjenčanja bio savršen i poseban dan.

- Da, udala sam se. Ja službeno nisam na tržištu, ljudi. Odlučila sam to držati privatnim i više za sebe, ali sa svojim novim spotom pokazujem ono što je moglo biti - rekla je Rita pa dodala: 

- Bilo je točno kako sam željela. Bilo je lijepo i savršeno. Lijepo je neke stvari zadržati samo za sebe. Žao mi je što nije toliko zanimljivo. Jednog dana priredit ću veliku zabavu. 

Pjevačica još nije odlučila, kaže, hoće li uzeti prezime svog supruga.

- Svakako sam razmišljala o tome da uzmem njegovo prezime, ali jako sam se trudila za ovo moje Ora. Ne znam... Nisam još doista odlučila - istaknula je. U kolovozu su krenule glasine o vjenčanju nakon što je redatelj objavio fotku na kojoj se vidi prsten na lijevoj ruci. Dvojac je zajedno dvije godine, a prije veze su godinama bili dobri prijatelji. 

Pjevačica koja je kosovskog porijekla ranije je bila u vezi s brojnim slavnima, kao što su Bruno Mars, ASAP Rocky (s kojim je sada Rihanna)...  Taika je već bio u braku s producenticom Chelseom Winstanley od 2011. do 2018. i dobili su dvije kćeri.

RISKANTNA KOMBINACIJA Rita Ora prošetala je u prozirnoj čipkastoj haljini - bez grudnjaka

POGLEDAJTE MAC GLAMUR: PROZIRNI DEKOLTEI I HALJA ČASNE SESTRE

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bree77 28.01.2023.

    Bit ćeš ti na tržištu kako kažeš opet

  • ifana 28.01.2023.

    Niste napisali da je bila U vezi s Kardashianovim i nakon prekida in se krenuo debljat 😁

  • webtrol 28.01.2023.

    Ritice sa srečom ipak ti se oči sjaje

Komentiraj...
Vidi sve komentare