To je to što me zanima!

Robbie se bojao za život: Ruka mi je utrnula, počeo sam sliniti

Britanska pop zvijezda otkazala je dio svjetske turneje u listopadu zbog bolesti. Robbie je sada otkrio da je tada završio na promatranju u bolnici jer mu je naglo pozlilo usred koncerta
Vidi originalni članak

Za vrijeme nastupa u Švicarskoj, počela me jako boljeti glava. Utrnula mi je ruka, nisam mogao disati i nekontrolirano sam slinio. Moj liječnik me pregledao nakon koncerta i rekao mi da je sve u redu i da mogu nastaviti svjetsku turneju, kaže Robbie Williams (43). 

Britanski glazbenik ipak je morao otkazati ostatak turneje. Trebao je nastupati u nekoliko ruskih gradova u listopadu. 

ŠOKIRAO Robbie Williams: 'Napušio' sam se na proslavi kraljice Elizabete

- Kada sam se vratio u London, išao sam na testiranja i liječnici su mi rekli da imam krvarenje u mozgu. Odmah su me poslali na intenzivnu njegu. Stavili su me u krevet, bio sam pun cjevčica - rekao je Williams za britanski The Sun. U bolnici je proveo sedam dana. Kada su ga liječnici pustili kući, laknulo mu je što napokon može vidjeti suprugu Aydu Field (38) i sinove Teddyja (5) i Charlieja (3). 

Nakon toga se oporavljao dva mjeseca u svojoj kući u Los Angelesu. Njegova supruga tražila je slobodno od produkcije showa 'Loose Women' u kojem je jedna od voditeljica, stoga je cijelo vrijeme bila uz Robbieja. 

Williams dodaje kako se jako preplašio te da je nakon tog incidenta odlučio promijeniti stil života. 

- Shvatio sam da se ne brinem dovoljno o svom umu i tijelu - rekao je bivši član grupe Take That. 

Njegova supruga kaže da je sada sve u redu, no da su oboje usvojili neke nove navike. 

'SMIRIO' SE Robbie: Seks sa strancima zamijenio sam ugljikohidratima

- On sad vježba jogu i pilates, sada je kao žena kakva sam ja uvijek htjela biti. Umjesto sporta i reality showova, sada na TV-u gledamo emisiju o zdravoj prehrani - dodala je Ayda. 

Robbie je 2007. umalo umro od predoziranja, a nakon toga odlučio se prijaviti u kliniku za odvikavanje. 

BURAN ŽIVOT ZVIJEZDE Williams otkrio: ‘Umalo sam umro od partijanja devedesetih’

- Smrt mi je pokucala na vrata i pomogla mi da se odlučim spasiti - rekao je tada Williams koji se, kaže, drogirao i napijao još od 1996., kada je napustio Take That. 

Američka glumica i voditeljica je 2006. upoznala Williamsa. Robbie ju je zaprosio tijekom radio emisije uživo 2009., a par se vjenčao naredne godine. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zivancan 14.12.2017.

    sad znam da bi i ja trebao hitno na pregled.kad mi susjeda u minici,ispod prozora,sjeda u svoj auto,meni srce zatreperi,navru mi sline i počne mi naticati.

  • hakija13 14.12.2017.

    Mene muči to da uspjeh bez drogiranja, pijančevanja i sl., nije moguć. Jadni li su ti ljudi kojima je ovakav lik, a i slični njemu, idol ili neka simpatija koju prati uspjeh u životu.

  • 14.12.2017.

    jaaap,poslije yebanja nema kajanja😩

Komentiraj...
Vidi sve komentare